středa 19. dubna 2017

Brusna sada na noze

Na závěr bych rád podtrhl, že brusná sada není alternativa ke klasickému brousku, ale spíš jeho doplňkem pro finální úpravu fasety ostří. Brúsne sady uľahčujú brúsenie nožov hlavne tým, že pri brúsení ľahšie dodržíte uhol brúsenia. Preto sú vhodné aj pre menej skúsených brúsičov.


Univerzální brusná sada Ganzo Touch Pro vhodná i pro začátečníky. S touto základní brusnou sadou nabrousíte své nože bez problémů v domácích podmínkách.

Diamantová brousící sada s možností nastavení různých úhlů od 15° do 30° stupňů. Broušení probíhá oboustranně oběma rukama, bez nutnosti znovu a znovu upínat broušený nůž. Pouze se mění dle potřeby hrubosti brousků.


Jedinečně strukturovaná svorka snadno udrží. Stačí pouze vložit vodicí tyčinku do příslušného otvoru a nůž jednoduše nabrousit. Pokud je čepel broušeného nože dlouhá, můžeme jednoduše svěrku na čepeli posunovat a nabrousit nůž na vícekrát.


Jednotlivé úhly jsou následující: 17° - velmi ostrý úhel, který vytvoří velmi ostré ostří na způsob žiletky. IŠTĚNÍ: Na zanesený kámen naneste malé množství oleje a hadříkem vyčistěte kovové piliny z brousku Brusná sada Lansky je dodávána v sedmi provedeních, které se liší materiálem brousků, jejich počtem z důvodu hrubosti a použitím.

Brusná sada je vyrobena s nadstandartní přesností a tímto umožňuje velice přesné nabroušení pro nože. Pomocí diamantových brousků uchycených na dostatečně dlouhých táhlech dochází k ideálnímu výsledku bez zvýšené fasety u špičky nože. Brúsny systém Lansky uložený v plastovom kufríku. Dom a záhrada - Brusna sada bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sada troch brúsnych kameňov Schrade TH6UH 4x15. Vďaka tomuto systému udržíte požadovaný uhol po celú dobu brúsenia.


Uhol brúsenia sa nastavuje posúvaním vodiacej objímky horizontálnej lišty po vertikálnej lište. Do stojanu upevníte nôž a do horizontálnej lišty brúsny kameň. Súčasťou dodávky je aj. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Otočná hlava umožňuje broušení nože bez přepínání.

Oproti verzi UBR je otočná hlava snímatelná, můžete tedy používat jednu pro malé nože s instalovaným U adapterém a druhou pro velké nože. Přehození otočné hlavy je záležitostí okamžiku. Obsahuje príslušenstvo k oprave poškodených čepelí a nástrojov, pre vytvorenie dokonalej reznej hrany. Sada obsahuje: extra-hrubú diamantovú dosku (2Grit), extra-jemnú diamantovú doska (8Grit), koženú dosku, dva kusy ° uhlových vodiacich prípravkov, mikrónovej brúsnej zmesi. Uživatelsky velice jednoduché brousky Lansky Turnbox nekladou na uživatele téměř žádné nároky na manuální zručnost.


Nůž stačí při broušení držet kolmo a střídavě jej brousit na levé a pravé brusné tyči. Po práci stačí brusné tyče vyjmout z otvorů, uložit do dřevěné základny, a je hotovo. Brusné sady Lansky vám umožní velmi jednoduché a přitom profesionální broušení vašich nožů. Nabízíme také sady na broušení značek DMT a Spyderco.


Profesionálna brúsna sada od spoločnosti Ganzo, ktorá je vyrobená z kovu, čo zabezpečuje jej pevnosť a stabilitu. Je vhodná na brúsenie rôznych typov nožov, nožníc a ďalších nástrojov. Sadu možno ľahko uchytiť na ľubovoľný hladký povrch. Umožňuje jednoduché nastavenie uhlov brúsenia.


Brúsne pasty a oleje na brúsenie a leštenie nožov. Pokud nebude v objednávce uveden telefon, posíláme automaticky službou Balík do ruky České pošty na dobírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky