pátek 28. dubna 2017

Teriny na polévku

Teriny na polévku

Mísy na polévku - teriny. Prejsť na začiatok stránky. Misy na polievku - teriny.


Připravte pro své hosty dokonalé pohoštění a překvapte je velkým množstvím chuťově dokonalé polévky umístěné ve velké míse na polévku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Termoska na polévku z nerezové oceli Pioneer Soup, 7ml.


Mrzne, až praští a široko daleko žádná záchrana? Vybavte se na svou příští sněžnou výpravu lépe. V termosce od značky Pioneer zůstane váš oblíbený pokrm horký až hodin, studený klidně i celý den. Navíc dokonale těsní, takže nenadělá neplechu v. Vyrobená z nerezové potravinářské chromniklové oceli. Dvě ucha pro snadnou manipulaci.


Součástí je poklice s výřezem na naběračku. Kameninová, porcelánová nebo nerezová mísa na polévku. Zakupte si tohoto praktického pomocníka. Používá se při slavnostních banketech a jiných akcích.


Většinou ji máme doma také, jen jí říkáme prostě mísa na polévku. Na kapání smícháme v misce vejce s dětskou krupičkou. Polévku přecedíme a přivedeme k varu. Do polévky zavaříme kapání, krátce povaříme a odstavíme. Rajskou polévku podáváme teplou na stůl.


Terinky na polévku jsou vyrobeny z hotelového silnostěnného porcelánu s uchy ve tvaru lví hlavy. Terina na polévku Lví hlava bez poklice - l - cm. Cena je uvedená za ks. Cenné kousky, které vykouzlí sváteční atmosféru u prostřeného stolu. Všechno jídlo vám rádi zabalíme s sebou.


Doufáme, že si u nás jako vždy pochutnáte :) Na pobočce přijímáme platební karty VISA, VISA electron, Maestro a MasterCard i papírové stravenky Ticket restaurant, SODEXO a Chéque Déjenuer. V široké nabídce naleznete porcelánové mísy oválné, porcelánové mísy kulaté, porcelánové mísy zapékací, formy na bábovku, zadělávací mísy, koláčové formy, misky na kompot, misky na ovoce, misky na musli, misky na kosti, misky na džem, misky na polévku , misky na zmrzlinu, misky na kaši. Starožitné a umělecké porcelánové Omáčníky, teriny.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Miska na polévku je vyrobena ze 1 bílého hotelového porcelánu. Dodáváme v balení po ks.


Vyzkoušejte recept na moc dobrou bramborovou polévku s houbami. Je levná, rychlá a zvládne ji uvařit každý. Na houbovou bramboračku lze použít houby čerstvé i sušené. Gastro vybavení a velkoobchod GastroSuper.


Využijte také velkoobch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky