pondělí 17. dubna 2017

Forma na muffiny

Forma na muffiny

Forma na muffiny , ve které se pekly je super. Já je dávám i do pevnější papírové krabice (třeba na dno dám kus kartonu) a tu krabici pak naplnit úplně, aby nepochodovaly sem tam. Hrozí, že se ale o sebe budou i tak otírat. Mezi běžné pečené dezerty v naší zemi patřily vždy sušenky, koláče, cukroví, případně dorty.


Forma na muffiny

V posledních letech se k tomuto výčtu přidaly i muffiny , kdysi oblíbená sladkost obyvatel hlavně v anglicky mluvících zemích, dnes už v podstatě celého světa. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Připravte si jednoduchou svačinku pomocí formy na muffiny. Nabízíme pestrý výběr formiček, ale i plechů, a to nyní za atraktivní ceny! Upečte si doma ty nejlepší muffiny ! Máme pro vás formy na muffiny v různých velikostech z kvalitní keramiky, porcelánu i silikonu.


Kovové a silikonové formy pro nebo klasických muffinů i kovové formy s prvotřídním antiadhezním povlakem pro mini muffinů. Snadná práce, vhodné i do myčky. Najednou v ní můžete upéct až muffinů.


Již nepotřebujete papírové košíčky, hotové muffiny snadno vyklopíte na talíř díky nepřilnavému povrchu. Na prvý pohľad je to sada na kávu, ale na druhý pohľad je to silikónová forma na muffiny , s ktorými si vykúzlite výnimočné zákusky. Vo forme si môžete upiecť muffiny a na podšálka ich môžete štýlovo s. S jejich plněním i pečením vám skvěle pomůže forma na muffiny. Vymažte ji olivovým olejem, postavte vyčištěnou papriku do každé přihrádky a naplňte ji masovou směsí. Nahoru můžete znovu posadit víčko se stopkou nebo v půlce pečení přidat hrst strouhaného sýra.


Silikonové i plechové formy na muffiny lze mýt v myčce a snadno se udržují. Nejen dětem udělají velkou radost domácí muffiny a proto máme i velký výběr papírových košíčků na muffiny různých barev a motivů. A pokud se chystáte muffiny i hezky nazdobit, koukněte se na praktického pomocníka.


Já také používám silikonovu formu (několik děr na muffiny v jedné formě) a do každé vložím papírový košíček (klidě levný:-) a již nemusíte nic vymazávat a hlavně poté nic umývat. Silikonová forma je ale měkká, tak ji dávám ještě do pekáče - lépe se s tím manipuluje a neroztečou se vám muffiny po formě. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Profesionální formy na pečení všech druhů, tvarů i barev od prestižních značek jako Kaiser, Nordic Ware atd. Hodí se vám forma na dort, forma na koláč, forma na chleba, forma na bábovku?


Vše najdete u nás včetně kvalitních pomůcek na pečení. Naraz v nej môžete upiecť až muffinov. Už nepotrebujete papierové košíčky, hotové muffiny ľahko vyklopíte na tanier vďaka nepriľnavému povrchu. Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy?


Forma na muffiny

Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Formy na muffiny z ocelového plechu s nepřilnavým povrchem jsou žáruvzdroné do 2°C, jsou vhodné do myčky a neobsahují olovo, PFOA ani kadnium. Pro snadné vyklopení muffinu, doporučujeme buď péct s papírovými košíčky, anebo formu vymazat tuku, nejlépe máslem nebo margarínem vysypat hrubou moukou. Wygodna w użyciu, estetyczna i urocza forma na muffiny.


Godne polecenia formy do muffinów z oferty takich renomowanych firm jak marka SilikoMart, czy marka Florina, lub marka Kinghoff, to produkty trwałe, solidne oraz wygodne w użyciu. Díky formičce na muffiny lze péct bábovičky s krásnými tvary, bez lití těsta na celý pekáč. S její pomocí můžete snadno připravit koláče, bábovky, muffiny a dortíky, a to jak v jednoduchých, tak v originálních, překvapivých tvarech.


Vážení zákazníci, v tuto chvíli realizujeme všechny objednávky bez prodlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky