čtvrtek 20. dubna 2017

Dřevěné lžičky jednorázové

Dřevěné lžičky jednorázové

Originální lžičky z březového dřeva od Nicolase Vahé využijete například pro ochutnávku pokrmů nebo na párty pro podávání finger foods. Plastové lžičky dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.


Najdete u nás plastové lžičky za TOP ceny nebo plastové lžičky pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si plastové lžičky , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Jsou praktickým a stylovým doplňkem, který udělá z obyčejného jídla neobyčejný zážitek. Kávové lžičky jednorázové dodáváme našim zákazníkům déle než let. Vždy dbáme na nejvyšší kvalitu našeho zboží.


Najdete zde kávové lžičky jednorázové za nejnižší ceny i kávové lžičky jednorázové pro různé oslavy, párty a další příležitosti. Vážení zákazníci, od dnešního dne do odvolání jsme pozastavili platbu na dobírku. Proto jsme pro vás připravili dřevěné naběračky, lžíce a lžičky. Dřevěné naběračky, lžíce, lžičky.


Krabice na cukroví a pizzu. Jednorázové příbory a míchátka. Papírové sáčky a obaly pro fast food. Brčka, slámky, koktejlové dekorace. Fólie na balení potravin.


Hliníkové misky, tácky, ALU fólie. Berle a dřevěné lžičky Berle. Ochranné rukavice jednorázové PE 1ks. Podložka pod pacienta z ne. Zmrzlinová lžička ve stylovém ekologickém provedení.


Lžička je vhodná pro přímý styk s potravinami. Vyrobená z dřevěné dýhy (neimpregnovaná), velmi pevná. Rozměry: délka mm, šířka lžičky mm, šířka rukojeti mm. Hmotnost jedné lžičky je g. Vysoce kvalitní jednorázové dřevěné příbory jsou velmi estetickým a stylovým a ekologickým doplňkem pro oslavy , rauty , fast foody nebo restaurace.


Pohodlně tvarovaný a praktický přibor je perfektní na jídlo v přírodě nebo na zahradě, ale i pro běžné jídlo pro ty, kteří preferují návrat k přírodě. Moderní materiály používané v dnešní době při výrobě nádobí vyžadují šetrnější zacházení, aby nedošlo k poškození povrchu. Hygienicky baleno ve fólii. Prodáváme pouze celá balení.


Výrobky, určené pro styk s potravinami splňují platné předpisy. Kupte si jednorázové rukavice do 5-ti minut dle Vašich potřeb! Detail produktu Do obchodu. Kč 5Kč Sada příborů z bambusu Kutahya Skladem -. Kč 1Kč Sada bambusových lžiček.


Máme proto obojí včetně dřevěných misek a talířů. Nabízíme rovněž dřevěné jednorázové nádobí, zejména dřevěné nože, dřevěné vidličky, dřevěné lžíce a dřevěné lžičky , dále dřevěná míchátka a dřevěná napichovátka. Tyto jednorázové příbory jsou vyrobeny z přírodních škrobů a nezatěžují tak životní prostředí.


Břetislav Jansa - Krásné dřevěné lžíce - Obchod. Dětské jednorázové pleny Pampers, Happy, Panda, jsou moderní pleny, které se postarají, aby vaše dítko bylo jako v bavlnce. Tyto pleny vynikají svým anatomickým tvarem, prodyšností a možností absorbovat takové množství, aby se vaše děťátko cítilo stále v suchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky