úterý 25. dubna 2017

Kouzelnický obchod pavla kožíška

Doprava zdarma platí pouze v rámci České republiky. Originální kouzelnické vystoupení pro děti a dospělé. Nestihli jste kouzelnický tábor a jste z Prahy?


Naučte se kouzlit přímo s Pavlem Kožíškem! Kvalitu a serióznost garantuje mistr světa iluzionista Pavel Kožíšek. Mistr světa ze Světového poháru bavičů Populární a nejúspěšnější český kouzelník s bohatými zahraničními zkušenostmi. Záruka špičkové kvality, originálního a všestranného repertoáru pro každou společenskou příležitost.


Překvapí a především pobaví diváky od menších vystoupení, představení pro děti až po velkolepou a strhující. KOUZELNICKÝ KURZ PAVLA KOŽÍŠKA ON-LINE. Tato stránka slouží prodejcům a všem zájemcům o moderní magii. Každý kouzelnický obchod zde může prezentovat svoji internetovu adresu s přímým odkazem na jeho kouzelnický obchod.


Tento servis je pro majitele kouzelnických obchodů a výrobce kouzelnických rekvizit, kteří jsou členy Českého magického svazu, z. Zakoupíte zde kouzelnické sady, speciální karty, literaturu, DV kouzelnické hůlky a další. Jedná se o triky, které se dají snadno naučit. Perfektní zábava pro všechny! Pomocí těchto kouzelnických sad a DVD se naučíte krok. Nauč se čarovat v kouzelnickém kroužku v Praze přímo s Pavlem Kožíškem!


Mladí kouzelníci se společně s ním. Pavla Kožíška exkluzivně zastupuje Umělecká agentura. Unsubscribe from Acamps? POZNÁMKA: Celková hodnota jedné objednávky musí být v minimální částce Kč, jinak je objednávka považována automaticky za ne.


Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. Internetový prodej kouzelnických potřeb. Nabízíme kouzelnické triky a pomůcky, kostýmy, magické hračky, karty a karetní triky. Najdete u nás kolekci Divadla kouzel.


Vedle pořadů pro děti, kde se zvídavé děti promění v malé kouzelníky, se divadlo orientuje i na dospělého diváka. Zábavná show Magická esa s Pavlem Kožíškem představuje velkolepé kouzelnické iluze. Klobouk vhodný ke kouzlení, párty nebo na karneval.


Doporučujeme zakoupit k plášti ještě tento kouzelnický klobouk. Překládání Karet JEDNOU RUKOU! Každý den během celého záběru se svými dětmi a teenagery učí krok za krokem jednoduchá, ale zároveň velmi efektní kouzla, která pobaví a příjemně zamotá hlavu kamarádům.


Kouzla a Triky s Kartami! Vedle úspěšných dětských kouzelnických pořadů, kde kouzelník Pavel Kožíšek na jevišti učí děti i kouzlit, je pilotním představením divadla velkolepá kouzelnická show pro celou rodinu Magická esa. Uspořádejte u nás nezapomenutelnou oslavu narozenin.


Pozvěte kamarády do zrcadlového labyrintu a naučte se kouzlit! Po prohlídce labyrintu je možné uspořádat pro děti kouzelnický kurz, kdy se děti naučí kouzlit. Potom hurá na pizzu nebo jinou mňaminu do restaurace vedle labyrintu!


V případě, že narozeninovou oslavu chcete. Děti se naučí krok za krokem jednoduchá, ale přitom velice efektní kouzla, která pobaví a příjemně zamotají hlavu kamarádům. V předsálí divadla najdete kouzelnický obchod , kde si můžete něco koupit na památku či pro vaše domácí kouzlení. Chtěla jsem se do obchodu vrátit po prohlídce zrcadlového labyrintu, ale bohužel už pak bylo zavřeno. Takže první nakupte v obchodu a pak teprve jděte do labyrintu.


Maximální počet účastníků v kurzu je osob. Naučíte se čarovat a stanete se opravdovými kouzelníky! Naše Škola kouzel a její kouzelnické rekvizity jsou určené všem malým i velkým, kteří rádi pobaví své přátele a. Přidat hodnocení obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky