úterý 25. dubna 2017

Řeznický špalek

Jsou velmi odolné a stabilní během provozu a lze je použít, v profesionální kuchyni, domácí kuchyni, v řeznictvích nebo malých obchůdcích. Vytvořeno na Eshop-rychle. Rozměry špalku jsou 50×40×cm. Kompletní nabídka řeznických potřeb včetně příslušenství pro malé i velké provozovny. Garance nejvyšší kvality, nejnižší ceny a dodání do hodin.


Námi dodávané špalky vynikají svou. Tento řeznický špalek je pevný, má stabilní podstavec, použitá kva. Bukové špalky stáhnuté ocelovým dotahovatelným páskem, prošroubované Pevná, bytelná konstrukce pro nejnáročnější provozy Rovný profil špalku snadno zabudovatelný Dokonale provázání a výběr dřeva zabra.


Masodesky jsou nezbytnou výbavou každé domácí kuchyně i gastro provozů. Herold řeznické potřeby s. Nábytek - Řeznický špalek bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jsou opatřeny plastovou záslepkou pro snadnou údržbu. Neodskakují sečné nástroje. Výškově stavitelná plastová noha s nerezovým šroubem (k vyrovnání nerovnosti podlahy).


Snadná vestavba v zařízení provozoven. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dům a zahrada - Řeznický špalek bazar. Prodám starší řeznický špalek vhodný pro použití na zabíjačkách, v kuchyni nebo jako dekorace. Prodáváme také truhlářské výrobky, jako jsou psí boudy, pískoviště, řeznický špalek , atd Palivové dřevo Provozujeme prodej palivového dřeva, hlavně pro Moravskoslezský a Olomoucký kraj.


Řeznický špalek

Nabízíme potřeby pro řezníky po celé ČR. STANDARD je vyrobený ze speciálního bukového dřeva o tloušťce 2mm. Odolnost na těžké dopady. Popis: Velký řeznický špalek. Dřevěný řeznický špalek Bukové dřevo, vevnitř prošroubovaný, pevně stáhnutý kovovou obručí, kterou lze dotáhnout.


Prodám profesionální moderní aseptický polyetylenový řeznický špalek na bourání masa 60x60x8cm. Je použitý, už jsou v něm zářezy. Ideální pro někoho, kdo má frézu nebo hoblovku. Může si ho stáhnout o pár mm a pak ho klidně prodat jako nový. Free Shipping Available.


Řeznický špalek

Offer Codes Available on Site. Ends 24th October, Excludes Sale Products. PE krájecí deskou je určen do přípraven masa. Jeho robustní jeklová konstrukce z čtvercových trubek 40xmm, dovoluje jednoduché porcování, krájení a dělení masa.


Get without the ads. Skip trial month free. Je tento produkt již rezervovaný? A vy jste ho tak chtěli. Nebo Vás zajímá něco podobného?


Řeznický špalek

Odešlete nám dotaz formou tohoto formuláře, a určitě něco vymyslíme. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Poctivý a pečlivě vyrobený řeznický špalek s nohami montovanými z boku.


Je vyrobený z kvalitního bukového dřeva. Výroba nerozového zařízení pro restaurace a kuchyně. Pohyblivé ocelové rampy Ausbau pro skladu.


Možnost regulování výšky za pomoci hydraulického systému (od do 1cm), velká platforma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky