čtvrtek 27. dubna 2017

Ochrana sklokeramické desky

Symbol “H” na displeji vám napoví, že varná zóna není dostatečně chladná a není bezpečné se jí dotýkat. Dětský elektronický zámek desky blokuje ovládání varné desky. Ochrana desky při přetečení vařeného jídla vypne desku.


Kdo se však někdy alespoň mihl v kuchyni, jistě dobře ví, že to není nic jednoduchého. Ačkoli se to nezdá, vysoké teploty, mastnota a prach umí zanechat na sklokeramické varné desce pořádné stopy. Ochrana varné desky může zabránit velkým neštěstím v kuchyni.

Jednoduchá montáž pomocí svěrky. Praktická deska s využitím jako kryt sklokeramické varné desky , ochrana proti vystříknutí, odstavná plocha, krájecí prkénko nebo servírovací tác. Materiál: žáru a nárazuvzdorné sklo. Pořízení sklokeramické varné desky je skvělým řešením pro každou moderní kuchyň. Jedná se o elektrické zařízení, jehož povrch je vyroben z vysoce kvalitního materiálu (kombinace skla a keramiky).


Pokud se pro tento typ desky rozhodnete, můžete se těšit na rychlé a pohodlné vaření i snadnou údržbu. Z naší nabídky varných desek zvolte třeba sklokeramickou variantu, která je praktická a dobře se čistí. Některé naše sklokeramické varné desky mají nastavitelné varné zóny, jež lze uzpůsobit podle velikosti hrnce.


Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si tu pravou!

Věnujte pozornost ovládání sklokeramické varné desky. Sklokeramické varné desky. V nabídce najdete moderní typy s dotykovým (též senzorovým) ovládáním, které bývá opatřeno zvukovou odezvou dotyku a splývá s povrchem desky , nebo tradiční modely s otočnými. Produkt je dostupný v těchto online obchodech.


Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.


Další informace V pořádku. Tyto pestrobarevné krycí desky jsou prostě neuvěřitelně mnohostranné. A kromě toho vnesete do kuchyně víc barvy. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Podobně jako sklokeramické a indukční, také litinové spotřebiče spadají do kategorie elektrických varných desek, a často se spolu se sklokeramickými přímo takto nazývají. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma!


Skladem máme značkových produktů od 1Kč. Varná deska je vybavena vysoce účinnými indukčními varnými zónami. Teplo se vytváří přímo na spodní části varné nádoby, kde je ho nejvíc potřeba.

Tím se zabraňuje ztrátám na povrchu sklokeramické desky. Vyčistěte varnou desku jediným plynulým pohybem Vše, co je nutné udělat k vyčištění této varné desky , je otřít ji jediným, hladkým pohybem. Vybírejte si Varné desky plynové podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky