úterý 11. dubna 2017

Chladící gelové obklady

Hřejivé obklady ulevují od bolesti za při zatuhnutí svalů po námaze, při menstruačních bolestech či bolestech bříška u dětí. Velmi praktické jsou gelové polštářky různých tvarů a velikostí, které můžete buď nahřát nebo vychladit podle potřeby. Dostupné jsou i dětské varianty ve tvaru roztomilých zvířátek. Nabízíme prodej zdravotnických potřeb a ochranných pomůcek. Chladící spray - tekutý led v plechu.


Dodáváme bandáže, tejpy, podtejpy, elastické bandáže, chladící prostředky, antibakteriální produkty, teplé obklady , popáleninové produkty, peggy relaxační gely, potravinové produkty, produkty z Mrtvého moře, dětská projímadla, ortopedické pomůcky a kosmetiku NATURFYT BIO. Gelové obklady nejrůznějších rozměrů. Obklad a první pomoc stále na dosah. První pomoc pro sportovce, maséry, trenéry a také pro Vás od sportsmarket.


Využijete před masáží, rehabilitací nebo v domácím prostředí pro běžnou relaxaci unavených partií těla. Chladivé a teplé obklady a spreje skladem. Instantní komprese, ledové sáčky na jedno použití. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Zchladí Vás během pár sekund a velmi snadno se používá – stačí ho namočit, vyždímat přebytečnou vodu a 3–5× napnout.


Sissel, McDavi Therapearl a dalších. Alebo ste sa zle vyspali a bolí vás chrbát? Dlouhotrvající chladící nebo hřejivý účinek. Unikátní tekuté gelové perličky.


Tvarovaný zábal k maximálnímu pokrytí postiženého místa. Praktický upevňovací pás. Možnost ohřátí v mikrovlnné troubě.


Komfortní a unikátní obklad s gelovými kuličkami přináší rychlou a efektivní úlevu od bolesti nebo napětí svalů. Vahou gelu docílíte příjemné komprese, která napomáhá dobrému pronikání tepla nebo chladu do tkání. Vyberajte si Chladiace bandáže podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Nexcare Coldhot jsou účinné gelové chladivé obklady , které můžete využít pro zmírnění ostrých bolestí jako je např. Uchopte pliešok medzi palce a ukazováky a opatrne ho ohnite (pozor, aby sa nezlomil!) - tým aktivujete chemickú reakciu premeny kvapaliny na tuhú hmotu (inak povedané kryštalizácia soľného roztoku). Hrejivý gélový obklad na krk a ramená Hrejivý gélový obklad slúži na viacnásobné použitie! Aktivuje se samočinně bez. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. M Nexcare ColdHot Instant chlad. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


SJH 606A Relaxační gelové brýle. Houba, gelové polštářky. Pokud se vám nechce ždímat osušky, napusťte si do vany jen trochu vody a omývejte se houbou. Teplota se také dá snižovat přikládáním vychlazených gelových polštářků,“ komentuje modernější metodu Tomáš Arndt.


Důležité je, aby bylo tělo stále pokryté tenkou vrstvičkou vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky