pondělí 24. dubna 2017

Stojan na dort hranatý

Moderní skleněný stojan na dort okouzlí svým zaobleným povrchem a stabilní základnou. Rozměry: výška 30cm, průměr 33cm. Péče: umývejte v ruce v teplé vodě a sušte jemným hadříkem.


Chtela bych takovy ten hranaty na mini dortiky, ale nikde ho nemuzu. Ahoj, nemate prosim nekdo kontakt na nejakou pujcovnu svatebnicch stojanu? Kovový stojan na láhev NAROZENINY - DORT A DÁREK. Dvoupatrový břidlicový hranatý stojan na dorty Premier Housewares Slate.


Sháním hranatý stojan na svatební dort s mini dortíky 8. Zapůjčit si můžete také různé potřeby pro aranžování dortů a cukroví. Ole Palsby jej navrhl s obdivuhodným důvtipem. Na tomto podnosu bude každý dort vypadat přímo k nakousnutí. Je vhodný na servírování dortů, koláčů, zákusků či ovoce.


Hledali jste stojan dorty? Dřevěný stojan na květiny má tři patra, na které se vejde poměrně velký počet malých květináčů. Kč Mini kulatý podnos na noze ASA Selection A Table. Detail produktu Do obchodu.


Můžete si tak snadno vytvořit květinovou stěnu doma, na zahradě nebo třeba. Ahoj dámy, mám na Vás prosbu! APS poklop na otočný stojan na dort Lazy Susan (Otočný stojan na dorty a poklop) Nerezový otočný stojan a akrylový poklop vhodný do myčky nádobí (prodáván samostatně) ideální pro pokrmy do výšky 75mm. Mohla by mi některá z Vás poradit, kde se dá půjčit (MS kraj, popř.


někde ke Zlínu) vícepatrový (- pater), hranatý stojan na minidortíčky ? Moc předem děkuji za odpovědi. This feature is not available right now. Křišťálově čistý skleněný stojan zdobí plastický vzor a okraje jsou tvarovány do podoby kapek.


Please try again later. Dortový stojan v netradičním hranatém provedení vám zajistí stylové podávání dezertů. Naservírujte si na něm dort či jiný dezert při oslavě narozenin a povzneste je tak na novou, honosnější úroveň! Ideální pro servírování vetších dortů na oslavě s rodinou či přáteli, poklop uchová dort čerstvý a plný vůní. Hladké sklo a vysoká nožka nechá krásně vyniknout zdobení dortu.


Z nových dortů to jsou: dort klasický telefon, svatební minidortíky, Elsa a Olaf z filmu Frozen, s mažoretkou, gamepa dort hák k jeřábu, dort s judisty, dort kovbojská bota, dort krabice s uzeninami, lebka, dort pro truhláře, svatební bílo-fialový s děkovacími dorty, dort svatební dvoupatrový zelenohnědý dort , svatební. LSA Serve stojan na dorty s poklopem 35cm, Handmade. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podnos na bábovku s poklopem 29x1cm.


Ideální stojan na vystavení pečiva na snídaních, rautech a dalších příležitostech. Třípatrový čokoládový dort se smetanovým krémem? Stojan s koši na pečivo. Osvěžující citronový cheesecake?


Lehký mrkvový dort s krémem z krémového sýra? Nebo třeba roztomilé cupcaky? Tomuto úžasnému keramickému dortu z dílny dánské značky Ib Laursen bude slušet cokoliv, co v kuchyni s láskou upečete. Sytě červený stojan bude vypadat.


Stylový a moderní třípatrový stojan dort. Prezentovaný stojan je ručně. Jednoduchý, jemný vzhle stabilní konstrukce vyrobená výhradně z kovu.


Zaujme Vás jistě také elegantní hranatý podnos PEGOS, který se hodí do každého interiéru, či exteriéru. Povrchové potažení silikonem zabraňuje pohybu předmětů na podnose. Vás stojan na svatební dort ( hranatý , pater). Pohodlně se přenáší pomocí velkých rukojetí na stranách.


Prosím o odpověď na mail tereza. Spodní přihrádka stojanu je sklopitelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky