úterý 6. června 2017

Antivibrační podložky pod pračku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nakupujte online a šetřete čas i peníze. Dodáme kamkoliv v rámci ČR.


Popis Antivibračné podložky pod práčku E4WHPATlmiace nohy pre práčku sa využívajú, ak chcete utlmiť vibrácie a ochrániť podlahu v kúpeľni alebo inej miestnosti, kde máte umiestnenú práčku. Objevil jsem na netu tuto podložku, sice jsem moc nevěřil, že bude účinná, ale k mé spokojenosti je! Výhodné ceny podložek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Antivibrační podložky , ideální pro pračku nebo jiná zařízení, která vyžadují ztlumení nebo snížení vibrací.


Podložky jsou pružné a odolné proti poškození. Sada obsahuje podložky. Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky , která zamezí nežádoucím otřesům, které pračka způsobuje.


Prodlužuje životnost pračky i podkladu, na kterém je pračka položena. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. Detailní popis produktu. Chcete najít pračku po vyprání prádla na svém místě? Anti vibrační podložky pod pračku tlumí vibrace a zároveň chrání vaši podlahu proti poškození.


Kde koupit podložku pod pračku. Seženete ji ve většině hobby marketů nebo se dá pořídit i na internetu. Nejlevnější podložky seženete za méně než sto korun, dražší výrobky se cenově vyšplhají až na tři stovky.


Než podložku koupíte, změřte si rozměry vaší pračky. Větší podložku vždy můžete zmenšit. V balení jsou tlumicí podložky pro pračky, myčky nádobí nebo su. Electrolux Tlumící podložky pod nohy pračky.


Pokud má vaše pračka už něco za sebou, je praní hlučná záležitost. Jak pro vás, tak třeba i pro vaše sousedy, kteří bydlí pod vámi. Aspoň částečně zamezit této nepříjemnosti lze pomocí těchto tlumicích podložek, kterými podložíte nohy vaší pračky. Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd. Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě a redukují vibrace a hluk.


Dodávame po kusoch, pod každú nohu zariadenia jednu podložku. Cena je uvedená za kusy tlmiacej podložky pod práčku. Balení obsahuje antivibrační podložky pod pračku.


Související produkty- Čistící nano houbičky ks. Naposledy jste si prohlíželi. Ověřeno našimi zákazníky. Od našich zákazníků jsme dostali pozitivních hodnocení. Velký výběr za přízniv.


Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky