čtvrtek 8. června 2017

Kombinovaná chladnička

GE Infrared Lamps - Huge Savings. Low Prices - Save Money Online Now! Kombinovaná chladnička. Dvojitý chladicí systém udržuje vlhkost a teplotu vzduch na ideální úrovni.


Vlhkost vzduchu v chladničce je regulován tak, aby potraviny zůstaly čerstvé a svěží. Obsahuje chladenie NeoSmart, ktoré udržuje v chladničke studený a vlhký vzduch, v mrazničke zase suchý a chladný. Neodmysliteľná súčasť vašej kuchyne a zároven najobľúbenejšia varianta chladničky je kombinovaná chladnička. Double NoFrost jsou dva nezávislé okruhy, dva nezávilsé ventilátory. Skleněné police, LED osvětlení v prostoru chladničky zajistí komfort při ukládání potravin.


Chladiaca časť je vybavená mimoriadne tvrdými sklenenými poličkami, ktoré udržia aj veľké množstvo potravín, čo určite využijete hneď, ako si domov donesiete väčší nákup. LCD displej, LED vútorné osvetlenie, akum. Na uloženie potravín máte k dispozícii sklenené police PullOut, ktoré vám zjednodušia prístup k vašim potravinám, unesú až 22kg. Oproti monoklimatické totiž kombinovaná chladnička ponúkne priestor ako pre klasické chladenie, tak i pre zmrazenie potravín. Vďaka svojej všestrannosti ju využíva väčšina domácností vo.


Kombinovaná chladnička

Rovnoměrné chlazení hodin. Přesná regulace teploty. Na základě testu společnosti UL s použitím interní testovací metody společnosti LG na měření průměrného kolísání teplot v prostoru pro potraviny mezi chladničkami: kombinovaná chladnička s mrazničkou dole GBB72NSDFN (± ℃), 4dvéřová (French Door) chladnička GF-L570PL (± ℃), 2dvéřová (Side by Side) chladnička J811NS(±℃), kombinovaná. Volně stojící kombinované lednice gorenje s mrazákem mají nejmodernější technologie jako NoFrost Plus. V nabídce také oblíbené americké lednice a monoklimatické bez mrazničky.


Free Shipping Available. KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA S MRAZNIČKOU TECHNOLOGIE NO-FROST UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Vážený zákazníku, Děkujeme vám za zakoupení produktu značky PHILCO.


Aby vám váš spotřebič dobře sloužil, přečtěte si prosím pečlivě všechny poky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Nechybí ani anitibakteriální ochrana a automatické odmrazování. Zde jsou k dispozici také police, které umožní snadné rozdělení potravin. Mrazák je umístěný ve spodní části a jeho objem činí také dobrých litrů a disponuje 3. Zakoupením tohoto produktu získáte až 4věrnostních bodů. Hodnocení produktu:.


Kombinovaná chladnička

Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Chladnička je vybavena přihrádkami ChillerBox a CrisperBox. Vždy při otevírání chladničky naruší závan venkovního teplého vzduchu stabilní vnitřní teplotu a tím se urychlí proces kažení potravin. AdaptTech je nově vyvinutá technologie senzorů, které „sledují“ zvyky uživatele po dnů a každodenně zaznamenávají období častého otevírání dveří chladničky.


Vďaka technológii FreshControl zostanú čerstvé až 4x dlhšie než v bežnej chladničke. SMYSL Nízkonámrazová technologie LessFrost nahrazuje mrazící rošty v mrazničce, námraza se tvoří na bočních stěnách mrazničky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky