čtvrtek 8. června 2017

Leptací krém na sklo

Leptací pasta na sklo Vitrolept 40gr. Na čisté a odmaštěné sklo naneseme špachtlí leptací krém a necháme několik minut až hodin působit (dle požadavku na hloubku leptání). Poté krém setřeme zpátky do lahvičky. Pak dobře opláchneme vodo. Krém má zelenou barvu, nemá vliv na výchozí odstín - vyleptaný povrch je vždy bezbarvý - zamražený.


Lze jej použít několikrát, a proto po použití vracejte zpět do nádobky. Jsou vhodnější na svislé povrchy. Sada kusů leptací pasty po 10g.


Efkoglass krém - leptací krém na sklo 30g. Přípravek Vitrolept A ve formě krémovité pasty určený k leptání malých i velkých ploch skla. Je vhodný pro tvorbu dekorací za pomocí šablony apod. Sklo je po aplikaci pasty matné a zbělá. Před použitím je nutné povrch skla důkladně očistit a odmastit.


Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá. Pokud dojde u leptací pasty na sklo k delšímu vystavení pod st. V tomto případě ponořte lahvičku do teplé vodní lázně cca °C. Tento výrobek nemůže být prodáván volným vystavením v. Dříve šlo o techniku náročnější, na sklo se nanášel vosk, do kterého se vyryl motiv, a sklo se následně ponořilo do kyseliny fluorové. Krystalky se po krátké době rozpustí a zvýšíte také účinnost při leptu.


C může se stát, že krém vytvoří drobné krystalky. Aplikace dlouho trvá (čekala jsem, že bude stačit minut, ale nakonec jsem to nechala působit hodin), a výsledek je flekatý, nerovnoměrný. Budu kupovat další krém jinde a zkusím to přeleptat, jestli se ty skvrny ztratí.


Skleněný povrch musí být zcela odmaštěn a očištěn. Z důvodů bezpečnosti je leptací krém na sklo navržen jako pasta, která může být snadno odstraněna ze skleněných objektů dřevěnou špachtlí a opakovaně použita. V našem eshopu naleznete veškeré pomůcky pro tvoření.


Tento leptací materiál na sklo bol špeciálne vyvinutý na domáce použitie, na zábavu aj umenie. Môžete vytvárať dekoratívne vzory, technické značky alebo podpisy na. Tajomstvo „domáceho“ leptania skla tkvie v špeciálnej leptacej paste – kréme, ktorý bol špeciálne vyvinutý na domáce použitie, na zábavu aj umenie. Krémovitá konzistence a tixotropní vlastnosti umožňují leptat objekty ve svislé pozici bez stékání leptacího krému (naneste krém rovnoměrně špachtlí ). Ani malé motivy (loga) nejsou pěkné, natožpak plochy.


Leptací krém na sklo

Tento projekt vznikl za finanční podpory kr. Signální slovo: Nebezpečí Obsahuje hydrogendifluorid amonny. Všeobecné pokyny při práci: Je třeba respektovat. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Barvy na květy a vazbu. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky