úterý 20. června 2017

Rohové umývátko

Umyvadlo do malé koupelny? Na WC malé umývátko do rohu. Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI. JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma.


Rohové umývátko

Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny! Nova Pro Pico umývátko rohové , s otvorem pro baterii, s přepadem nejvyšší kvalita za atraktivní cenu. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Rohové umývátko neotřelého designu s ladnými tvary, pravé, bez přepadu. Umístit baterii lze pouze vpravo.


Baterie, sifon a kryt sifonu není součástí výrobku. Vybrat si můžete z naší ucelené nabídky. Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co hledáte. Za zvláštní pozornost stojí rohové umývátko , které může v mnoha případech představovat dokonalé řešení prostorového uspořádání Vaší malé koupelny. Jsou určena pro ty z nás, kteří dávají přednost praktičnosti.


Rohové umývátko

Montážní návod k instalaci umyvadel Jika naleznete v. Umývátko (malé) Rohové umyvadlo Nábytkové umyvadlo. Bez otvoru Bez otvoru na dotaz. Dětská koupelna Držák ručníku - obsahuje Držák ručníku - doplňková v. Keramická umyvadla a umývátka Jika - vhodná pro instalaci na stěnu. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá. Podle potřeby si můžete zvolit, zda si přejete mít otvor na baterii vlevo, vpravo či uprostřed.


Designové umývátko z litého mramoru je hranaté s krásnými moderními tvary, které drží čistou linii. Levé má korýtko na ruce vlevo, pravé vpravo. Maximální úspora místa při zachování základní funkčnosti - rohové umývátko Jika MIO se vtěsná téměř kamkoliv a svůj úkol poskytnout Vám potřebnou očistu splní do puntíku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Barevné provedení: bílá Rozměry: 3x 3x 4cm.


AQUALINE - LUIGI keramické rohové umývátko 34x34cm, bílá (FS161) LUIGI keramické umývátko instalace: na zavěšení dodáváno be… 7Kč Koupit. S otvorom pre armatúru v strede. Záleží na rozměrech koupelny.


Rohové umývátko

Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky