čtvrtek 29. června 2017

Pračka brandt horní plnění

Proč vrchem plněnou pračku? Menší rozměry 00:- Snadnější přístup 00:- Uzavřený buben se dvěma hřídely, který zaručuje kvalitnější a efektivnějš. Brandt BT558BE, Vrchem plněná pračka s revolučním ovládáním Intellect s kapacitou až kg prádla, automatickým odvažováním náplně a funkcí OptiTime.


Díky funkci odloženého startu si můžete pracovní cyklus spotřebiče naprogramovat tak, aby skončil např. Tato funkce je užitečná, nejen pokud chcete mít vše hotovo po příchodu domů – její význam oceníte zejména tehdy, pokud se vaše sazby za elektrickou energii liší v průběhu dne. Pozitivum těchto pomocníků není pouze v šetření místa, ale zároveň i možnosti pohodlnějšího plnění shora, které vás ušetří namáhavého ohýbání. S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Obecně se dá říct, že je na trhu výrazně menší výběr praček se sušičkou, než kdybyste kupovali pračku a sušičku zvlášť.


Převážně najdete pračky se sušičkou s předním plněním, přesto se ale na trhu najde i pár modelů s horním plněním. Jaké jsou tedy výhody a nevýhody těchto. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Prostorově méně náročné, hodí se do stísněných prostor. K vložení nebo vytažení prádla stačí jen volný prostor nad pračkou.


Nemusíte se tolik ohýbat. Elegantní pračka s horním plněním a technologii Fuzzy Logic efektivně vypere a navíc ještě ušetří. Obě varianty mají své výhody a nevýhody, záleží vždy jen na vás a vaší domácnosti.


Pračka plněná shora nebo zepředu? Při výběru byste měli hledět především na své pohodlí, dobré prostorové řešení a také na praktičnost výsledné volby. V čem je lepší plnění pračky zepředu? Svou bohatou výbavou však zdatně sekunduje běžně velkým modelům.


Taky se připojuji k vrchnímu plnění. Hlavně si myslím, že pračka není odkladiště na různé věci. Myslím, že to ani nevypadá moc dobře, když jsou na tom vyskládané krámy.


Na přebalování mimča budeme mít přebalovák v horní koupelně a pračka bude v dolní. Opravdu oceňuji, že se může přidávát prádlo. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Oba mají svoje výhody i nevýhody, vyberte si tu, která vám více vyhovuje: Horní plnění. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Volně stojící pračka s horním plněním, která nabízí všechny základní praktické funkce a programy a zároveň i dostatečnou kapacitu praní, vhodnou třeba pro rodiny s dětmi.


U tohoto modelu si můžete vybírat z osmi programů praní a dvou programů sušení. Pokud se rozhodnete pro pračku s horním plněním, je pro vás výhodou její rozměr. Výhodou však je, že ji můžete postavit téměř jakkoliv ke stěně – záleží na vás, odkud si zvolíte přístup, jak vám to je pohodlné.


Vaše pračka si totiž pamatuje nejčastěji používaný program včetně nastavení teploty a otáček. Po zapnutí vám tedy pračka hned nabídne vámi nejpoužívanější variantu. Patentem společnosti Brandt je jedinečná technologie Optia právě s ní dosáhnete při praní vždy těch nejlepších výsledků. Je trochu hlučnější, ale to se dá přežít a nebo vyřešit zavřením dveří do koupelny či místnosti, kde se pračka nachází.


Prádlo je výborně vyprané a odstředěné. Vyberte si tu správnou pračku pro vás. Ať už samostatně nebo se sušičkou, s automatickým dávkováním či různými funkcemi.


Miele vždy v té nejlepší kvalitě. Rychlejší praní – pračka s párou vypere prádlo přibližně o třetinu rychleji než běžné pračky. Snazší žehlení – díky speciálnímu programu Refresh vypere parní pračka prádlo tak, aby šlo lépe žehlit.


Antibakteriální účinky – prádlo je zbaveno bakterií, roztočů a prachových částic, což ocení alergici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky