čtvrtek 15. června 2017

Brusinky marmeláda

Brusinky marmeláda

Experience the most portable and powerful​ remote monitoring and management software. Become an IT hero with Pulseway RMM! Take Pulseway for a test drive. Designed for your IT department.


Brusinky marmeláda

Přidejte šťávu, kterou pustily brusinky , hrsti plodů a 1ml vody. Půl hodiny zvolna vařte, až směs zhoustne. Dosypte zbylé brusinky a 5–minut ještě vařte. Nahlásit chybu v receptu.


Broskvová marmeláda s vanilkov. Tématické fráze: brusinková marmeláda brusinkova marmelada recept zavařenina z brusinek jak zavařit brusinky brusinkova marmelada recepty brusinkový džem recept recept na brusinkovou marmeládu brusinková šťáva recept marmeláda z brusinek brusinková brusinky marmeláda zavařenina recept brusinkova marmelada recept na brusinkovou. Domácí marmeláda z čerstvých brusinek je výborná k lívancům, vdolkům, na celozrnné pečivo, ale hodí se i ke svíčkové omáčce. Brusinky důkladně očistíme a omyjeme. Jablka oloupeme, očistíme a nakrájíme na kousky.


Brusinky marmeláda

Rozvařené ovoce prolisujeme a smícháme s cukrem, skořicí, citronovou šťávou a počkáme, až se cukr v marmeládě rozpustí. Podávejte je s masovými kuličkami, na křupavém chlebu nebo toastu, nebo s palačinkami, zmrzlinou, jogurtem nebo cereáliemi. Použijeme dobře zralé brusinky , přebereme je, očistíme a propláchneme vodou. Nasypeme do hrnce, podlijeme vodou a doměkka uvaříme. Poté prolisujeme, do vzniklé kaše přidáme cukr, promícháme a necháme odstát, až se cukr rozpustí.


Po částech znovu povaříme a rozdělíme do skleniček. Po vychladnutí zavíčkujeme a. Včera jsem dělala rybíz ala brusinky opravdu dobrota ! Po odstavení z plotny jsem vybrala koření z hrnce. Vlijeme vodu, přidáme me pomerančovou kůru a koření. Vše vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Jakmile začne hmota rosolovatět, vyndáme z ní koření a plníme do čistých uzavíracích skleniček.


Brusinky marmeláda

Nemusíme sterilizovat, postačí otočit dnem vzhůru a uchovávat v chladu a temnu. Marmeláda jako brusinky recepty, které budete milovat. Potom přidáme skořici, hřebíčky a citronovou šťávu a necháme minut vařit.


Ke konci přimícháme rum. To poslední zmíněné může vysvětlovat jejich schopnosti boje s rakovinným bujením a srdečními chorobami. Tak jo, přiznávám se, mám toho plný kecky. A taky se přiznávám, že mám teď období, kdy dost nesnáším rybíz… ale ono mě to do Vánoc přejde… Letos jsem zavařila do podoby džemů a marmelád asi kg ovoce. Poslední příchuť, o kterou se s vámi dnes podělím, bude rybízová.


Grandessa divoké brusinky , 450g Džemy, marmelády. Extra marmeláda z divokých brusinek. Rybízovou u nás mají všichni. Složení: Cukr, brusinky , želírovací prostředek – pektin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky