pátek 30. června 2017

Stolní ořezávátko

Stolní ořezávátko s možností přichycení na stůl bez automatického podávání tužek. Ořezává pastelky a tužky do průměru 5mm. Stylové ořezávátko umožňuje rychlé a přesné ořezávání. Jednoduché vyprázdnění nádobky s odřezky vysypáním do koše. Plastové stolní ořezávátko s dětskými motivy, je možné připevnit na pracovní desku.


Stolní ořezávátko

Kvalitní stolní ořezávátko MIKOV české výroby, které ořezává pastelky a tužky do průměru 5mm. Návod přiložen k ořezávátku, výška 1mm, šířka 1mm, hmotnost 2g, cena za kus. Nákup tiskátek a razítek přímo od výrobce.


Zprostředkujeme Vám v případě zájmu náhradní plnění. Otáčením rukojeti poháníte nože, které hrot tužky během chvilky ostrouhají. Snadná manipulace při ořezávání díky otočné. Stolní elektrické ořezávátko pro snadné, rychlé, bezpečné a dokonalé ořezání kulatých, trojhranných nebo hexagonálních tužek a pastelek. Pro pastelky a tužky o průměru 5-mm.


Ideální do škol, na úř. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Koh-i-Noor v retro designu. Elektrické stolní ořezávátko ICO snadno a rychle tužku či pastelku ostrouhá a vytvoří dokonale ostrý hrot. Je vhodné pro všechny běžné velikosti a tvary tužek.


Najdete u nás ořezávátka nejvyšší kvality, moderního designu a. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Je vybaveno dvěma otvory pro různé průměry tužek. Napájení přes USB nebo bateriemi typu AA. Pravá kovová šneková fréza vysoké kvality.


Stolní ořezávátko

Klasické stolní ořezávátko , možnost napevno uchytit ke stolu nebo používat jen za přidržení rukou. Ocelové čelisti pro přidržení ořezávané tužky. Dočasná změna designu - dodáváme v černobílém mixu.


DAHLE 2Elektrické ořezávátko pro tužky do průměru 1mm - černé. Online papírnictví a kancelářské potřeby. Nabízíme školní potřeby, papír, sešity, obaly, psací a rýsovací potřeby, výtvarné potřeby. Pokud si potrpíte na retro doplňky ve vašem home office, tohle stolní ořezávátko vás jistě nadchne. Kromě toho, že poslouží jako vtipný retro doplněk vašeho stolu, je i velmi praktické, protože ostrouhané části tužek odpadávají přímo do ořezávátka.


Stolní ořezávátko

Retro ořezávátko bude i. Otvor pro klasickou velikost (6-mm) a jumbo velikost (- mm). Frézový způsob ořezání hrotu tužky. V této kategorii Vám nabízíme kvalitní ořezávátka stolní. Toto stolní ořezávátko do kaceláře zvládne ořezat jakoukoliv tužku nebo pastelku do průměru 5mm. Pořiďte si kvalitní ořezávátko a ostrost špičky pastelky upravte podle svých potřeb v mžiku oka.


A mimochodem, tolik oblíbený TGAAL už nemusíte shánět po všech čertech. Koupíte ho přímo tady, v Krajině omalovánek. Ostré ořezávátko pastelek nebo tužek je základ výtvarné výbavy každého, kdo chce malovat kdykoliv se mu zachce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky