středa 7. června 2017

Kamenné chladící kostky

Kamenné chladící kostky

Trendem poslední doby jsou kamenné chladící kostky a puky. Vám poslouží k ochlazení. Používají se místo ledu pro chlazení nápojů. Po ochlazení nebo namražení vhoďte kamenné kostky whisky stones přímo do destilátu a můžete si vychutnávat chuť chladného čistého nápoje. Mramorové kostičky z růžového, černého či bílého mramoru.


Do whiskové sklenky se vkládá. V mokrém stavu růžové a šedé kostičky ztmavnou na červenou a černou. Kostky se používají buď k dekoracím, nebo jako chladící kamenné kostky do nápojů. Jejich výhodou je, že oproti ledovým kostkám se do. Chladící kameny do whisky.


Ochladí váš oblíbený nápoj, aniž by naředil jeho chuť. Sada obsahuje chladících kamenů a sametový váček pro skladování. Návod k použití: Před použitím chladící kostky propláchněte ve vodě. Naše kamenictví zpracovává kamenné desky z celého světa. Kámen si jezdíme osobně vybírat a dovážíme materiál nejen pro naše kamenictví, ale i pro spolupracující kamenické firmy roztroušené po celé Vysočině, Moravě a části Čech.


Zpracováváme veškeré druhy kamenné deskoviny na vysoce profesionálním strojním. Whisky stones, které se po namražení přidají do whisky namísto kostek ledu. Whisky díky nim neztratí nic ze své chuti oproti naředění vodou s obyčejnými ledovými kostkami.


Jsou vyrobeny z hladkého kamene a proto také nepoškrábou sklo. Po namražení dlouho drží nízkou teplotu a rychle ochladí destilát. Po jednom namražení je kamenná kostka schopna ochladit až několik skleniček destilátu.


Kamenné chladící kostky

Do skleničky „whiskovky“ se dávají podle velikosti a zvyku 1–3. Jsme rodinná firma s dlouholetými zkušenostmi v oboru kamenictví. Oproti ledovým kostkám kamenná kostka nápoj rychle ochladí, ale nezředí jej rozpuštěnou vodou z ledu. Kamenictví České Budějovice.


Díky tomu, že se jedná o přírodní kámen, je chlad v nápoji déle udržovaný. INFORMACE O PROVOZU: Vážení zákazníci, drazí přátelé, Nehledě na aktuální mimořádnou situaci OBJEDNÁVKY PŘIJÍMÁME a VYŘIZUJEME, jak nejrychleji můžeme. Pokud se budou kamenné chladící kostky whisky stones nacházet ve vaší sklenici, budete působit originálně a rozhodně tuto drobnost ve Vaší sklenici nikdo. Jedinečná novinka na českém trhu uspokojí i nejnáročnější konzumenty kvalitních lihovin.


Stačí dát tyto speciální kamenné ledové kostky do mrazničky a následně do nápoje. Po minutách získá nápoj příjemně chladnou chuť. Počet kostek závisí na velikosti a na požadované teplotě nápoje.


Potěšení z čisté chuti nápoj. Dejte tyto speciální kamenné ledové kostky do mrazničky a následně do nápoje. Hlavními požadavky na kámen jsou zde pevnost, tvrdost, odolnost, ale i nenasákavost, proto je zde přírodní kámen na místě. Na žulové desce můžete cokoli krájet bez obav z poškrábání, nehrozí obarvení od potravin či nápojů a. Naše výrobky v kamenictví zhotovujeme na moderních řezacích a leštících strojích ve vysoké kvalitě a přijatelných cenách. Naší snahou je, aby každý zákazník od nás odcházel spokojený.


Kamenné chladící kostky

Neřeďte si dobrý nápoj vodou! Materiálem je porfyr, rula, kvarcit i pískovec a využívají se na pochozí chodníčky i příjezdové cesty a parkovací stání. Kostičky před chlazením postačí vložit do mrazáku na cca hodiny. Velký výběr dekoračních kamenů do zahrad v centru Českých Budějovic. Okrasné kameny nejen do zahrad Větší výběr a nižší ceny než v hobbymarketech!


Pokud si chcete nachladit koňak, whiskey nebo jiný nápoj kostkami ledu, stane se, že se kostky rozpustí a devalvují tak původní chuť nápoje. Proto přišla na svět novinka v podobě chladících kamenů, které stačí namrazit a vhodit do nápoje. Ten ochladí, ale nezředí ho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky