středa 7. června 2017

Pvc ubrusy metráž praha

Běžný ubrus to nedokáže, pořiďte si proto PVC ubrus. Nepropouští vodu, takže ji na povrchu snadno utřete. Nabízíme širokou paletu různých vzorů, často ani na pohled nepoznáte, že jde o PVC ubrus.


Levné produkty PVC Odebrat vše. Díky svému krásnému vzhledu a všestrannému. Tradiční prodejna textilu a galanterie. Neváhejte a vyberte si nový ubrus přesně podle vašich představ. Nebudete se muset bát toho, že byste museli často prát.


Tyto ubrusy jsou velmi praktické. PVC je snadné na údržbu, při znečištění jej stačí utřít vlhkým hadříkem a opět je zase čisto. Spodní vrstva obsahuje netkanou textilii.


Látka se nemusí žehlit ani prát a usnadní mnoho domácí práce. Ubrusy z PVC dodáváme v šíři 1cm. Z rubové strany je ubrus opatřen textilní vrstvou, která jej zpevňuje a zabraňuje klouzání ubrusu po stole.


PVC ubrusy v metráži - Škodák PVC ubrus s motivem žlutého kára. Plastový povrch umožňuje snadnou údržbu. Pro domácnosti a různé stravovací zařízení.


Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje dimenzní stabilitu. Vhodné pro mateřské školky a pro školní jídelny. Dle dohody lze vybrat a zakoupit ihned na místě, většinu vystavených zde ubrusu ustřihneme na počkání. Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm s celoplošným vzorem.


Na rubu netkaná textilie. V naše nabídce najdete široký sortiment ubrusu PVC s potiskem a jednobarevných, ubrusy s textilním podkladem, průhledné ubrusy. Nezáleží jestli potřebujete snadno otíratelný ubrus do vlastní kuchyně nebo do závodní jídelny. U nás najdete široký výběr vzorů a dodáme vám libovolné množství. Hledáte praktický PVC ubrus do vánočně vyzdobeného interiéru, který ochrání váš stůl lépe než obyčejný ubrus?


Vybírejte mezi ubrusy s krásnými vánočními motivy. Očistíte je jednoduše vlhkou utěrkou. Nabízíme metrážové i kusové ubrusy pro každé chvíle – od velikonočních motivů, přes vánoční až klasické jednobarevné. Tento materiál využijete také jako ochranu stolu při pracovní a tvořivé činnosti.


Pro maximální usnadnění úklidu si do jídelny pořiďte plastový ubrus. Ubrusovina PVC červená s olivami  1Kč. Předchozí strana Zpět na první stranu Další strana.


Vyhledáno celkem produktů. Nabízíme možnost zakoupení metráže z mnoha druhů materiálů na výrobu. V nabídce jsou materiály FROTÉ, JERSEY, MIKROPLYŠ, BAVLNĚNÉ PLÁTNO, METRÁŽ S TEFLONOVOU ÚPRAVOU a také FROTÉ a JERSEY s POLYURETANOVÝM ZÁTĚREM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky