úterý 20. června 2017

Pořadač na kosmetiku

Pořadač na kosmetiku

Za kolik sekund máte v ruce řasenku? Jak rychle najdete tužku na oči v taštičce nebo v zásuvce. Jak skladujete svoji kosmetiku ? Tvořivá nálada se spojila nutností uspořádat si dekorativní kosmetiku a vznikl z toho nápad na výrobu vlastního pořadače na šminky. Výhodou jsou super nízké náklady na výrobu a také fakt, že si pořadač uděláte přesně na míru vaší kosmetické sbírce. Jeho výroba je tak jednoduchá, že ji zvládne snad úplně každý.


Originální pořadač je ideální na kosmetické produkty, jako jsou rtěnky, krémy, makeup a další. Průhledný plastový materiál se snadno čistí a díky klasickému čtvercovému provedení je lehce skladný. Vystavit si můžete i na poličku v koupelně.


Detailní popis produktu. Zapomeňte na nepřehledný chaos, který vládne ve vaší koupelně či na toaletním stolku. S naším organizérem na kosmetiku a make up si hravě uděláte ve všech svých líčidlech, lahvičkách, štětcích, rtěnkách, lacích, tužkách, řasenkách atd. Pohodlně uložit svojí kosmetiku ale zároveň jí mít stále po ruce?


Pořadač na kosmetiku

Praktické a velmi populární kosmetické organizéry pro uložení nejen dekorativní kosmetiky právě u nás. Boxy na oční stíny,box na rtěnky a box na dekorativní kosmetiku. Folgender Artikel wurde erfolgreich in den Einkaufswagen gelegt. Udělejte si pořádek ve Vašem šuplíku s praktickým organizérem do zásuvky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Cosmetic Express organizér na kosmetiku. Vak obsahuje i jednu vnitřní kapsu na zip, do které si můž. Hledáte krabice, organizéry nebo látkové boxy, do kterých uložíte oblečení, šperky i boty?


Zkrátka spoustu užitečných pomocníků, díky kterým udržíte ve svých věcech pořádek lusknutím prstů. Proč je vyhazovat, když je můžeme umýt a hezky ozdobit a udělat si z nich například stojany na tužky nebo pořadače na kosmetiku ? Vypadá to hezky a navíc je to originální! Budete originální a jako bonus hezkou výzdobu do pokoje! Praktický pořadač na kosmetiku a dekorativní kosmetiku. V nabídce je více barevných variant.


Milovnice kosmetiky, šperků a jiných drobností jistě ocení tento krásný a praktický organizer, který se budě krásně vyjímat v koupelně nebo na kosmetickém stolku. Pro všechny vášnivé sběratelky a milovnice kosmetiky jsou nezbytné. Už nikdy nebudete muset hledat svůj oblíbený odstín rtěnky hodinu. Pěkně si vyberete z přehledně uspořádaných kousků. Pořadač využijete i na pracovním stole, na uskladnění.


Kartonový pořadač , vnější potah tmavý mramorovaný papír, černý hřbet, vnitřní potah světlý papír. Na zadní straně desek pořadače je upevněna vnitřní archivační kapsa. Pořadač je určen pro uložení dokumentů bez zavěšení do pákové mechaniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky