středa 14. června 2017

Krbová mřížka bílá

Pro krbovou obestavbu jsou ideálním materiálem izolační desky Silca. Jsou pevné a mají perfektní tepelně-izolační vlastnosti. Navíc se z nich při práci nepráší, a tak při stavbě krbu neděláte zbytečný nepořádek. Kč (s DPH) 4Kč (bez DPH) detail. Jsou vhodné hlavně pro odizolování komína a sopouchu a používají se i jako izolační materiál ve dřevostavbách, což svědčí o jejich vysoké.


Krbové mřížky řeší rozvod tepla, ventilaci i větrání K dokonale provedené instalaci teplovzdušných rozvodů nebo systému klimatizace, patří mimo jiné i mřížky. AMSTAL krbová mřížka 16x32cm s žaluzií bílá 7Kč. Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka. V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších.


Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby. SKLADEM Mřížka 250x500neregulovatelná dodávána včetně osazovacího rámečku pro otvor 216mm x 468mm. Na mřížku může být v případě potřeby přidán ze zadní strany přídavný tahokov pro zamezení „průhlednosti“ mřížky, který může být přidán na mřížku i dodatečně. Osazovací rámek může být dovybaven hrdlem pro flexibilní hadice 150mm.


Varianty zboží - KRATKI krbová ventilační mřížka Tunel bílá. KRATKI ventilační mřížka Tunel bíl á mřížka Tunel 6xbílá. Krbová mřížka bílá antik RETRO, rozměr 440x2mm se žaluzií - otvíratelná. Hodnocení produktu:. Větrací krbová mřížka se používá k zakrytí ventilačních otvorů u krbů a je využitelná v exteriéru i interiéru.


Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Výrobek vhodný do patřičného ventilačního otvoru ke krbu, kde plní funkci praktickou a zároveň estetickou. Těch existuje celá hromada. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Ventilační krbová mřížka s rámečkem a síťovinou HACO o rozměru 1x 1mm pro zakončení ventilačního vedení rozvádějící teplo od krbových vložek a zakrytí ventilačních otvorů u krbů.


Mřížka je vyrobena z kvalitního kovu s práškově lakovaným povrchem v bílé barvě, která je odolná vůči vysokým teplotám. Krbové mřížky jsou vyrobené z kvalitní oceli s montážním rámečkem. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. Lakované jsou práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. I po několikaletém provozu zachovává svůj původní lesk a odstín.


Krbová mřížka bílá

Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Máme profesionální přístup a spoustu spokojených klientů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky