úterý 20. června 2017

Eta spesso 3015 náhradní díly

Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly. Ponorný mixer ( Eta Spesso ), jsem koupil, protože jsem byl zvyklý na spolehlivost a velmi slušnou kvalitu výrobků Eta. Musím říct, že hned jak jsem ho doma vybalil, jsem se začal divit a divím se doteď.


První co mě zarazilo, byla krátká přívodní šnůra. Její délka může vyhovovat jen někomu, kdo mixer. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Náhradní díly na kuchyňské mixéry a miniprocessory ETA.


Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy mixérů a miniprocesorů ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA x07 ETA x01 ETA x01 x0a dalších ručních mixérů ETA. A výsledek vás mile překvapí.


Výkon spotřebiče si regulujete sami. Jednoduše otočíte kulatým ovladačem rychlosti a podle potřeby si nastavíte tu požadovanou. I přes svůj vysoký výkon má Eta Spesso sympaticky tichý chod. Máte doma produkt ETA , kterému něco schází?


Ať už chcete obměnit či doplnit funkce robotu ETA , koupit náhradní hlavici pro sonický kartáček nebo si udělat zásobu sáčků do vysavačů, vše najdete v našem e-shopu. K tomuto produktu máme v nabídce toto přísušenství a náhradní díly. Příslušenství pro mixéry a šlehače. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


Přes kompaktní velikost a tichý chod jsou výsledky jeho práce opravdu velkolepé. Přizvěte si na pomoc ruční šlehač ETA Lento s inovativní konstrukcí metel. Ty zajistí vždy dokonalé. Nabízíme originální příslušenství a náhradní díly pro výrobky mnoha typů.


Tak mě napadá, že krátká přívodní šnůra je možná montována schválně, aby se člověk nedostal s mixerem k horkým jídlům na sporáku. Od té doby co se Eta změnila k lepšímu bude asi dovážet výrobky použiješ - zahodíš. Tyčový mixér ETA Spesso Praktický tyčový mixér Skvělá regulace výkonu Spolehlivý český výrobek Obsluhu zvládne každý Praktický tyčový mixér Silný a výkonný tyčový mixér se stal nedílnou součástí našich kuchyní. ETA Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Inzerát Eta spesso v okrese Hlavní město Praha, cena 50Kč, od A Skor na Sbazar. Popis: Tyčový mixer Eta spesso , uvolnila se spojka motoru, nevím, zda se to dá opravit. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nástavec tyčový mixer a vysoká sekací miska. Pouze běžné opotřebení.


Eta spesso 3015 náhradní díly

Doručení na výdejní místo Zásil. Prídavné strojčeky-náhradné diely zn Eta. Vaše cena: 7Kč (6Kč Kč bez DPH ) VÝPRODEJ: Dostupnost: H.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky