pátek 23. června 2017

Mlýnek na sůl a pepř elektrický

TESCOMA elektrický mlýnek na pepř a sůl PRESIDENT, v 1. Mlýnek na pepř nebo sůl White Pepř. ELEKTRICKÝ MLÝNEK NA SŮL A PEPŘ. Strážci vaší stolovací etikety! Minimalistický nerezový design s průhledným zásobníkem se stane ozdobou každé tabule. Jednoduché ovládání stiskem tlačítka pro plynulé mletí.


Mlýnek na sůl a pepř elektrický

Jestli se o ně nechcete připravit a nevyhovuje vám hmoždíř, neměl by vám v kuchyni chybět mlýnek na pepř a sůl. Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou. Velice elegantní elektrický mlýnek na sůl a pepř.


Hrubost mletí je nastavitelná a víčko pro zachycení zbytků je součástí. Baterie nejsou součástí balení. Vynikající pro čerstvě mletý pepř , sůl , sušený tymián, rozmarýn apod. Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno prvotřídním keramick. Elektrický mlýnek na sůl a pepř Orava PM-15.


Je vyroben z nerezavějící oceli a vybaven keramickými mlecími kameny, průhledným zásobníkem a osvětlením, abyste na ochucovaný pokrm dobře viděli. Jeho velkou předností je stálá kvalita mletí, jednoduché plnění a tělo z nerezové oceli. Hodnocení produktu: (recenzí).


Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Z hlediska designu si tak každý může. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“!


Mlýnek na sůl a pepř elektrický

Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb! Disponuje originálním keramickým mlecím strojkem, který je tvrdší než ocel. Můžete ho ovládat jednou rukou a plynule nastavovat hrubost mletí. Moderní je akryl, který je průhledný a celé koření nebo hrubozrnná sůl v něm krásně vynikne.


Dřevěný mlýnek na pepř a sůl se hodí do rustikální kuchyně, nabízíme i barevné mlýnky nebo praktické sady. Nechybí ani elektrický mlýnek na sůl a pepř , která vám usnadní práci. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Mlýnky na sůl a pepř máme v naší nabídce ruční i elektrické, dají se používat jak při vaření, tak při servírování. Dózy na sůl a pepř jsou určené především na jídelní stůl. Díky modernímu designu je vhodný i jako dekorace na stole i jako dárek. Rozměry výrobků: 2x 7cm.


Bez soli a pepře to v kuchyni nejde. Stylový elektrický mlýnek na pepř a sůl z kvalitního akrylu a nerezu. Luxusní dřevěný mlýnek na pepř od sv.


Mlýnek na sůl a pepř elektrický

Můžete si pak jídlo dochutit přesně podle vaší chuti. Kvalitní mlýnek na sůl a pepř by měl být součástí každé kuchyně. Objevte jedinečnou chuť čerstvě namletého koření.


Pořiďte si mlýnek na koření a už jinak své jídlo ochucovat nebudete! Velmi oblíbené u našich zákazníků jsou francouzské mlýnky na sůl a pepř firmy Peugeot. Nespornou kvalitou se také chlubí mlýnky na koření Tescoma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky