čtvrtek 15. června 2017

Sekera fiskars x5

Fiskars XXS- XCamping Wood Trecking Axe 480g S. All the items in this lot have been used but come in good condition and the shapecutter plus comes with the original instruction booklet. Each axe comes with an innovative plastic protective case that is easy to confirm, not sensitive to moisture and can be used to carry or hang up the axe. Umožňuje tak efektivní a síly šetřící sekání a štípání dřeva na podpal a přípravu třísek. Velké bezpečnosti je dosaženo díky neoddělitelnému spojení hlavy sekery a násady a.

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzi í. If you love gardening, you’ll want the best possible tools for every garden task. Kč 6Kč bez DPH 56Kč. Dlhodobo najobľúbenejšia a najpredávanejšia značka sekier po celom svete.


Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Sekera FISKARS Xurčená pre outdoorové aktivity vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti.


Porisko z trvanlivého polyamidu FibreComp vystuženého.

Most Satisfying Modern Forestry Machines and Technology Tools That Are At Another Level - Duration: 11:10. Bez problémů s ní naštípete polena až o průměru cm. Na sekery se vztahuje záruka let!


Je speciálně určena pro turisty a outdoorové použití. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší v batohu nebo na opasku. Pořiďte si tuto originální kempingovou sekeru, která se perfektně hodí na dovolenou v přírodě! Hmotnosť sekery je 4g.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Read honest and unbiased product reviews from our users.

Perfektně vyvážená sekera má tenkou širší čepel, která je vhodná k odvětvování stromů a na další lesní práce, můžete použít i jako náhradu za nůž a je vhodná na trempování. Whether you are weeding, chopping, sweeping, pruning or clearing snow and ice, our tools make things easier and more efficient year in, year out. Na zadnej časti je prelis, cez ktorý pretiahnete opasok alebo popruh.


Vďaka tomu môžete sekerku nosiť i pri vychádzkach naľahko, kedy so sebou veľa výstroje nenosíte. Snadno se přenáší v batohu, nebo na opasku. Nová geometrie čepele, nové značení topůrka zakončení s měkkým plastovým povrchem, nové pouzdro. Plochá část (pata) čepele se může použít k zarážení dřevěného, plastového, nebo hliníkového klínu.


Nesmí se použít k zarážení. Kategorie značky FISKARS. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky