pátek 23. června 2017

Hrnek na kávu s víčkem

Hrnek na kávu s víčkem

Porcelánový hrnek English Garden na kávu nebo čaj s květy na růžovo bílé kostce. Cestovní hrnek s víčkem a potiskem od kusů. Asi každý má svůj oblíbený hrneček, do kterého si vaří čaj, nebo kávu. My nabízíme moderní i klasické hrnky a skleničky od značek VaBene, Kela, Excellent a Bergner, které jsou nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Možné mýt v myčce a používat v mikrovlnné troubě.


Rozměry: × 1cm. Elegantní keramický termohrnek s heslem které znaly již naše babičky a nyní ho razí i Roman Vaněk v pořadu JÍDLO s. Vašemu okolí dáte jasně najevo, že vám záleží na tom, jaké šmakulády jíte a pijete. Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky a myčky. S tímto hrnkem si můžete bez starostí připavit svůj oblíbený sypaný čaj bez dalších pomůcek.


Ať už hledáte šálek na espresso, pořádný hrnek na čaj, nebo roztomilý hrneček s potiskem, na FAVI. Jen u nás najdete stovky produktů z desítek skvělých e-shopů na jednom místě - stačí si vybrat ten pravý pro vás. Hrnky s vědeckou tématikou. Vyrábíme cestovní reklamní hrnky na kávu na zakázku. Otevřený odvzdušňovací ventil umožňuje ohřev pokrmů s nasazeným víkem a tím zabraňuje zašpinění mikrovlnné trouby vystříknutím ohřívaných potravin.


Lehký a odolný termo hrnek LATTE na kávu a čaj se šroubovacím víčkem. Hrnek s porcelánovým víčkem. Plastové hrnky LATTE využijete na horké i studené nápoje v jakémkoliv ročním období nejen na cestách v autě a MH ale i doma, v kanceláři nebo na zahradě.


Velký výběr a nízké ceny. Nabízíme hrnky, šálky a sklenice na kávu. Opatření v souvislostí s COVID-19: e-shop funguje dál, speciální režim prodejny - čtěte zde! Rozlučte se s jednorázovými kelímky na kávu.


Hrnek na kávu s víčkem

Perfektně zpracovaný cestovní hrnek KeepCup vám bude tím nejlepším společníkem na cestách. Ať už svůj oblíbený nápoj pijete ráno či přes den, chvilku oddechu si u něj si můžete ještě vylepšit! Vytvořte si například potisk hrnku se jménem nebo nestárnoucí fotohrnek.


Termohrnek s víčkem REMEMBER Solena. Originální hrnek na čaj nebo kávu v moderním designu s motivem Provence. Veškeré hrnky, šálky, talířky, tácky prošlo atestem zdravotní nezávadnosti (platným pro EU) a je vhodné do všech standartních typů myček.


Naleznete u nás Kuchyň a jídelna značky Versa Home a další kvalitní produkty. Udělejte si radost něčím pěkným od Versa Home. Pěkný hrnek na kávu Latté s vlastním potiskem Přidejte fotografii, text nebo obrázek Odešleme zdarma. Vychutnejte si každý den kávu ze svého originálního hrníčku.


Ideální pro přípravu bylinkových čajů. Termo hrnek jako milý přítel na cesty. Nebojte se vybrat si neotřelý design a kupte si barevný termohrnek s víčkem na kávu nebo třeba s potiskem či s fotkou v různých objemech (5l). Každé ráno tak bude veselejší a celý den budete mít dobrou náladu.


Titanový hrnek s víčkem Keith Mug 3ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky