pondělí 19. června 2017

Test praček 2016

Nejprodávanější skupinu praček tvoří modely s plněním zepředu. Jedná se o velmi oblíbené a klasické modely, u kterých je velký výběr možností, značek, typů i technologií. U praček s horním plněním byste tolik variant nemohli očekávat. Vyznat se v rozsáhlé nabídce praček je ovšem téměř nemožné a proto směle využijte námi připravený test automatických praček pro lepší orientaci na trhu.


V zásadě ale u praček platí, že čím vyšší pořizovací cena, tím nižší náklady na praní v budoucnosti. Investice do dražší pračky se nám dlouhodobě. Výber vhodnej práčky za rozumnú cenu nie je jednoduchý a bez potrebných informácií sa môžete ľahko popáliť. Pro účely našeho testu jsme pračky rozdělili vcelku jednoduše, na pračky s horním a předním (bočním) plněním.


Třetí možnost, pračky se sušičkou, jsme pro tentokrát nechali stranou a pouze se o ní letmo zmíníme. Test praček odhalil jako jednu z nejlepších automatických praček s předním plněním AEG ProSteam L7FBE48SC. Nejlepší a nejprodávanější pračky s předním a horním plněním. Recenze, test a rady jak vybrat pračku se sušičkou. Nezávislý test praček s přední i horním plněním.


Projděte detailní recenze praček. Návod jak vybrat nejlepší pračku. Při výběru pračky najdeme na první pohled výrazné rozdíly pouze v cenách, které se pohybují v poměrně širokém rozpětí. V našem testu praček s předním plněním se částky pohybovaly zhruba od šesti do třiadvaceti tisíc korun. Ze všech těchto typů jsme vybrali trojici modelů v různých cenových hladinách.


Na konci článku se navíc dočtete pár užitečných ra na jaké parametry se při výběru pračky zaměřit. Testy praček jsou ideálním odrazovým můstkem při. Porovnat ceny praček Jak pračky, tak sušičky jsou dnes nadupané nejnovějšími funkcemi a technologiemi, které vám usnadní proces praní a zefektivní celkovou péči o vaše prádlo. Klasikou, bez níž si dnešní hospodyňky nedokážou život s pračkou představit je funkce odloženého startu a také časovač, spolu s krátkými pracími programy a podobně. Test pračiek zostavujeme vždy z aktuálnych údajov z dôveryhodných zdrojov akými sú napríklad výsledky renomovaných testovacích spoločností.


Prihliadame aj na názory odborníkov a skúsenosti širokej verejnosti. Výsledkom je objektívny test pračiek na základe ktorého sa lepšie rozhodnete v predajni. Chytré hodinky a náramky jsou hit.


Nabídka praček na trhu je široká a na první pohled vypadají všechny téměř stejně. Abychom zjistili, zda se mezi jednotlivými modely najdou rozdíly, poslali jsme. Test automatických praček s přední i horním plněním. Na co se zaměřit při výběru.


Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Většina praček má tuto hodnotu nastavitelnou, příliš vysoký počet otáček v kombinaci s velmi jemným prádlem by mohl vyústit v první řadě ve velké mačkání, v druhé řadě také k možnému žmolkování prádla. Přinášíme recenze těch nejlépe hodnocených praček na našem trhu vč.


Dále se zde dozvíte vítěze testů praček vč. Technology Review - test -pracek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky