úterý 13. června 2017

Fiskars rýč skládací “army“

Rýč skládací ARMY Fiskars , je praktickým a šikovným nářadím pro outdoor aktivity. Podle nastavení jeho pracovní části jej můžeme používat jako rýč , nebo jako motyčku. Rýč Fiskars skládací „ ARMY “ č. Spojuje dvě funkce v jednom - lze ho použít jako rýč a jako motyku.


Je dodáván v sadě s praktickým. Rýľ Fiskars skladací ARMY č. Spája dve funkcie v jednom - je možné ho použiť ako rýľ a ako motyku. Rukavice pro všestranné použití. Skládací rýč Fiskars Army lze použít jako rýč nebo motyka. Snadno se skládá a rozkládá.


Rýč s kalenou čepelí, tvrzeným hliníkem a speciálním odolným plastem. Pro praktické přenášení disponuje plátěným pouzdrem. Vhodný a praktický do přírody - dvojí funkce - jako rýč a jako motyka.


Je možné jej použít jako rýč i jako motyku. Rýč je trvanlivý, vyrobený zkalené bórové oceli, tvrzeného hliníku a odolného plastu. Rýč má dvojí funkci a lze ho využít zároveň jako motyčku. Součástí balení je plátěné pouzdro, které zajistí pohodlné přenášení. Army rýček v malém provedení si můžete přibalit do jakéhokoliv zavazadla, i do batohu menších rozměrů a můžete se vydat za adrenalinovou zábavou.


Vojenská lopatka v polním provedení umožní vykopání okopu, ale také další činnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Fiskars rýč skládací “army“

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Free Shipping Available. Check Out Fiskars on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Dvojí funkce – jako rýč a jako motyka. Plátěné pouzdro pro praktické přenášení. Trvanlivý rýč s kalenou čepelí, tvrzeným hliníkem a speciálním odolným plastem. Tento trvanlivý rýč je vyroben z kalené bórové oceli, tvrzeného hliníku a speciálního plastu.


Dodává se spolu s šitým pouzdrem, které zaručuje snadné přenášení a skladování. Rýč se hodí především do přírody, do kempů, apod. Má dvojí funkci a lze ho využít zároveň jako motyčku.


Dodání do pracovních dnů. Nejlevnější e-shop Nářadí Hornig s. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky