středa 7. června 2017

Kráječ a loupač jablek

Multifunkční kráječ a loupač je určen ke krájení, loupání a odstraňování jádřince jablek. Překrojením vzniklé spirály lze jablka použít na výrobu křížal. Lze využít též pro hrušky, brambory apod. Kráječ se přichytí na jakýkoliv dostatečně hladký a pevný povrch přísavkou.


Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na spirálu. Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni.

Snadno najednou nakrájí, oloupe a vykrojí jádřinec z jablek a tvrdších hrušek. Loupač jablek 3vs jednoduchým použitím a čištěním pod tekoucí vodou. Určený na loupání, krájení a vypeckovávání jablek.


Pevná konstrukce z hliníkového odlitku a pochromovaného. Jablko můžete současně oloupat, odstranit. Nákupní košík je prázdný. Mechanický loupač 3vje ideální nejen k loupání jablek , ale i hrušek nebo brambor.


Stačí točit kličkou a jablko zbavíte slupky, dužinu nakrájíte na jemné proužky a na mlýnku zbude pouze nepoužitelné jádro. Mlýnek oceníte při loupání většího množství jablek pro přípravu koláčů, pyré nebo křížal.

Free Shipping Available. Mezi hlavní cílové položky patří produkty zdravého životního stylu- kam řadí i nový kráječ a loupač jablek , dále aranžérské a dekorativní vybavení interiérů i exteriérů. Nejnovější produkt- kráječ a loupač jablek ji zaujal v souvislosti se stále sílícím trendem zdravého stravovaní, které velice podporuje. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce).


Jednoduchý pomocník na křížaly. Skvělý kráječ na jablíčka. Jablíčka oloupe, nakrájí a pokud mají jablíčka pěknou slupku, tak se loupací systém prostě odkloní a jablíčka se jen krájí. Idiots Tree Felling Fails with Chainsaw Machine - Tree Falls on Head and House - Duration: 8:11. Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Smluvní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajíc. Popis: Multifunkční ruční kráječ jablek pro snadné domácí použití bez nároku na kvalifikovaný personál.


Při jedné činnosti současně oloupete, odjadřincujete a naplátkujete jedno jablko. Pokud chcete pouze naplátkovat a odjadřincovat, odkloněním loupacího nože tak lehce učiníte. Už nemusíme trávit zavařováním celé dny, nejnáročnější část, příprava ovoce, bude dílem několika okamžiků. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Ezidri - mechanický loupač jablek.

TELLIER Loupač a kráječ jablek KALI profesionální 3vruční, plátky mm. Multifunkční robustní celokovový s lakovaným povrchem ruční loupač a kráječ jablek k profesionálnímu použití s šíří plátku mm. Montáž kráječe pomocí svorky k desce stolu pro pevné uchycení.


Snadný úkol pro masivní kráječ PRESIDENTs ergonomickými plastovými úchyty a mimořádně ostrými nerezovými čepelemi, které jsou spojeny speciální bodovací technologií bez možnosti uvolnění. Včetně ochranného krytu pro bezpečné uložení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky