čtvrtek 29. června 2017

Candy pračka

Výber kvalitnej práčky je postavený na dobrých parametroch. Všade na internete sa sypú čísla, centimetre, decibely, funkcie bez vysvetlení. V našich testoch sú detailne rozobraté a popísané všetky parametre potrebné pre správne rozhodnutie pri kúpe práčky. Její návrh vznikl tak, aby pokryl každou specifikou potřebu zákazníka a splnil základní požadavky: vyprat prádlo snadno a rychle s perfektními výsledky.


Nová pračka naší babičky :) Předem plněná pračka se sušičkou CANDY GVW 585TWC Alise v bílém provedení se nachází v energetické třídě A. Automatické práčky CANDY na Alza.

Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Na první pohled zaujme elegantním černým designem. Nabízí základních programů a možnost připojení přes Wifi s intuitivním ovládáním pomocí aplikace Simply Fi. Je vybavena řadou technických vymožeností, jako je možnost WiFi propojení smobilním telefonem, hlasové ovládání, rychlé praní do minut u všech programů a funkce páry. Má pračka Bianca šanci v konkurenci obstát a jaká je cena? Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Pračka je ochráncem nejen vašeho oblíbeného prádla, ale i vaší spotřeby energie a vody.

Jak vybrat automatickou pračku prádla? Candy CST 370L-S od 23€ - Heureka. Bez automatické pračky si málokdo z nás dovede představit především vícečlennou domácnost. Ačkoliv je princip praní ve většině případů automatických praček velmi podobný, existují mezi jednotlivými modely praček rozdíly, které není radno opomenout, protože mohou značně ušetřit čas i peníze.


Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Pračka má k dispozici programů, které jednoduše nastavíte pomocí otočného voliče a digitálního displeje. Dnešná doba je oproti minulosti výnimočná v tom, že ponuka hocikedy prevyšuje dopyt. V súčasnosti nie je problém nejaký výrobok zohnať, ale omnoho ťažšie si je vybrať skutočne kvalitný, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. Pračka je vybavena možností ovládání pomocí chytrého telefonu a pomalým otevíráním dvířek bubnu.


V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. Pračky můžete vybírat s horním i bočním plněním, podle velikosti spotřebiče i objemu praného prádla. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Vybraná automatická pračka vlastní přehledný displej, mechanická tlačítka a otočný volič. Na LG F72J5HY3W krásně vidíte veškeré programy a nabízené funkce.


Její obsluha je rychlá a nenáročná. Díky novému pracímu systému Mix Power System.

Rodiče tak jistě ocení praktickou dětskou pojistku, která zabrání nežádoucí manipulaci s nastavením spotřebiče. Proti úniku vody je pračka vybavena ochrannou funkcí Antioverflow. Další vychytávkou je pak ochrana proti přepěnění.


Již nebudete mít starosti s věšením, sbíráním nebo žehlením prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky