čtvrtek 8. června 2017

Vinařský bazar

Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Obsah je chráněn autorským zákonem. Bazar pro všechny vinaře, pěstitele, majitele vinohradů, vinoték, lisoven a palíren.


Hledáte či nabízíte cokoliv s tématem vinařství? Právě pro Vás je připraven vinařský bazar , ve kterém můžete zcela zdarma zadat poptávku či nabídku.

Prodám vinařský lis BUCHER GUYER - ukončuji činnost - levně 39. Prodám lis na víno BUCHER GUYER - poloautomat, hydraulický, horizontální. Chtěl bych jen 20l za cenu max. Vinařský ráj Služby Bazar.


Někdy vám může stačit zakoupit použité zboží, které je stále funkční a přitom cenově dostupné. Vyberte si některý z námi nabízených bazaro. Vážení zákazníci, od středy 25.


Vztahuje se na nás totiž výjimka, jelikož spadáme mezi zahrádkářské a hobby prodejny.

Speciálně upravené chladiče CWP 2V, CWP 300V. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerát Ubrus vinařský motiv v okrese Třebíč, cena 150Kč, od Iva na Sbazar.


Popis: Prodám starý ubrus 1x1cm. Motiv víno a hrozny v koších. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ne vždy je nutné pořizovat nové stroje a zařízení.


Herbst Hausmesse: Landtechnik Klug lädt Sie recht herzlich zur Herbst Hausmesse am 26. On-line inzerce pro vinaře zdarma. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Ostatní - Kostyr vinarsky bazar. Dobrý deň, špecializujeme sa na predaj darčekového vína s. Použitá, dřevěná , prosklená, uzamykatelná. Koupím dřevěný sud do vinotéky.

Dům a zahrada - Lis vinarsky bazar. Jen pro vážné zájemce, kteří to chtějí dělat pořádně. Všechny tyto láhve máte přímo ve vinotéce. Vybírejte z inzerátů.


BS vinařské potřeby - přední český dodavatel pro vinaře, vinohradníky a sommeliery. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky