pátek 16. června 2017

Tyčový mixér philips 700w

Tyčový mixér philips 700w

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Tyčový mixér philips 700w

Už vás nebaví při mixování stále vypínat tyčový mixér a čistit nože, aby se. Tento tyčový mixér vám umožní připravit čerstvé potraviny přesně s takovým výsledkem, jak to máte rádi. Nechybí systém EasyClick, nože z nerezové oceli, měkká rukojeť, výkonný motor aj. Balenie obsahuje okrem mixéra aj nerezové šľahače a. Jednoducho sa ovláda, skladuje a komfortne sa čistí. Tyčový mixér je obľúbený kuchynský pomocník.


Oceníte ho napríklad pri príprave koktailov, polievok, omáčok, zeleninových pyré, detských výživ a pod. Lepšie vybavené mixéry obsahujú užitočné príslušenstvo na sekanie, krájanie, drvenie či šľahanie. Unikátna technológia mixovania PROMIX umožnuje rýchlejšie a konzistentnejšie mixovanie.


Technológia intuitívneho ovládania SpeedTouch – čím viac pritlačíte, tým väčší je výkon. Vrátane turbo nastavenia výkonu pre najtvrdšie ingrediencie. Unikátní technologie mixování ProMix umožnuje rychlejší a konzistentnější mixování. Technologie intuitivního ovládání SpeedTouch – čím více přitlačíte, tím větší je výkon. Včetně turbo nastavení výkonu pro nejtvrdší ingredience.


Philips - Katalog Philips. Výkonný 700W motor mixéru pro ty nejlepší výsledky mixování. Díky takovému výkonu motoru umí tento ruční mixér zajistit i pohon pro nejrůznější příslušenství. Dva nože sú naklonené a brúsené z vonkajšej strany pre maximálne zachytenie, ďalšie dva nože sú brúsené po vnútornej strane pre extrémne mixovanie.


Tyčový mixér philips 700w

Kvalitní čerstvé jídlo ocení každý kuchař. Mixér zvládne ovládat opravdu každý. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Příprava pokrmů je pak rychlá a snadná a výsledek vždy vynikající. Díky sekáčku a šlehací metle je tyčový mixér všestranným pomocníkem v kuchyni. Nabízí rychlostí, výkon 700W a Turbo. Bay Gifts to the Rescue.


Tyčový mixér philips 700w

Tento ruční mixér vám umožní připravit čerstvé potraviny přesně s takovým výsledkem, jak to máte rádi. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru? V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek.


S tlačítkem Turbo rozmixujete i ty nejtvrdší přísady. V balení naleznete nástavec na sekání bylinek či cibule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky