pondělí 26. června 2017

Várnice s kohoutkem bazar

Tyto várnice (termos) jsou celonerezové, zdravotně nezávadné a levné. Várnice je vybavena víkem se silikonovým těsněním. Vhodné do nemocnic, škol, atd. Víko je uchyceno pevně pomocí spon, které zaručují pevné utěsnění várnice.


Nádherná vintage retro sada dekorace ve fialové barvě s žíháním, číše zdobená kamínky, karafa se skleněným vrškem a ozdobou kovoého motýlka s perlou.

Jistým typem várnic je i speciální ohřívač na víno, který zajistí ohřev kyselých nápojů jako je víno, káva či čaj a povrch vnitřní nádoby je plně odolný. Víko várnice je uchyceno masivními přezkami. Vnitřní vložka - nádoba je vždy již nerezová. Klasické várnice s vyjímatelnou vnitřní vložkou. Termosy pro tekutiny (např. na čaj) jsou s výpustným kohoutkem.


Tyto ohřívače jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli. Pokud se tedy mohou hodit právě Vám, na ABSTORE. Výborně také poslouží termosy z kvalitního, tvrzeného plastu s objemem od l, jsou navíc lehké, což oceníte při manipulaci a přepravě.


Gastro várnice s výpustí - s kohoutem.

Můžou se použít na čaj, na vodu, na slazené nápoje nebo na mléko. Lze je přitom využít jako spolehlivé várnice na čaj, kávu, polévku nebo jako várnice na jídlo. Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Nejvíce jsou várnice s výpustí používány na čaj.


Kvalitní nerezové várnice a termosy na jídlo, čaj, polévku s kohoutkem nebo výpustí za skvělé ceny. Exkluzivní provedení varného termosu pro použití při rautech a slavnostních příležitostech. Elektrický zásobník je vhodný na čaj, kávu i svařené víno. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nerezové termo várnice máme běžně skladem - pro aktuální skladovou dostupnost volejte tel. Termovárnice litrů – Nerezová termovárnice se skládá z nerezového obalu, nerezové vložky a nerezového víka, objem várnice l. Ohřívače na vodu, víno, čaj, kávu a teplé nápoje.


Bazar řeznických potřeb nav-right. Varnice na caj 20l s vypustnym kohoutkem. Trosku chytala rez, tak jsem ji prejel lamelakem a je pripravena na novy nastrik.


Nerezové várnice s kohoutem jsou vhodné pro výdej studených i teplých nápojů. Díky své masivní konstrukci jsou várnice oblíbené v mateřských školách, školních jídelnách a pečovatelských službách. GASTRO BAZAR varný kotel litrů Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava,.

Víko na várnici, na tekuté nápoje 1 netěsní. Dům a zahrada - Prodam varnice bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Obsah 20l od znacky Mars.


Přes půl milionů uživatelů za den. S uvedeným zariadením sa dajú vyrábať aj rôzne tvary zámkovej dlažby. Na prodej gastro nerez várnice – termosy s výpustí na tekutiny, značkové kvalitní izolované DupliTherm DT.


Predám VIBROLIS - stacionárny. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vibrolis pracuje samostatne, ako automatická linka, kde hotové výrobky aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky