čtvrtek 19. října 2017

Autolednice kompresorová

Autolednice kompresorová

Kompresorové autolednice jsou často vybaveny digitálním ovládáním a několika stupňovou ochranou autobaterie. Potraviny v nich můžete zchladit od 10°C až do -18°C téměř bez závislosti na okolní teplotě, většinu modelů lze připojit takřka na libovolné napětí. Obvzlášte vhodné pro řidiče kamionů, karavany, dlouhé cesty, nebo např. V katalogu nemáme podrobnější informace o autolednice kompresorova. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. Autochladničky s kompresorem mrazí až do -°C a často mají vnitřní prostor rozdělený na dvě teplotní zóny. Pro koho jsou kompresorové autolednice určeny?


Uchovávání potravin v chladu, aby se nezkazily, nepatří jen k domácímu hospodaření. Je to důležité také na cestách. Ať už se chystáte na piknik, na výlet s rodinou nebo na dovolenou autem nebo karavanem, budete jistě chtít čerstvé jídlo. WAECO CoolFreeze CF-1AC. Kromě toho je potřeba říct, že termoelektrická autochladnička nezabírá v autě tolik místa, je snadno přenositelná a mobilnější, než kompresorová autochladnička.


Autolednice kompresorová

Není tak těžká, takže si ji lze vzít třeba na piknik, v autě se s ní bude celkem dobře manipulovat. Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní. Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou hranici kvality.


V, Připojení do sítě 2V, kg. Jednoduché manuální ovládání, kvalitní zpracování, snadné přenášení díky madlu v horní části, úchyty pro připoutání bezpečnostním pásem umožní převážení kamkoli budete potřebovat. Zatímco spousta jiných výrobců mobilních chladniček a mrazniček používá jednotlivé komponenty od subdodavatelů z celého světa, firma Sawafuji Electric Co.


Autolednice kompresorová

Kompresorová autolednice EZCje vybavená kompresorem Danfoss BD35F CFC-Free, který umožňuje nastavení teploty od -18°C do 10°C. Ovládání je digitální intuitivní pomocí membránového ovladače spolu se zobrazením teplot. Interier je osvětlen LED diodami. Samozřejmostí je třístupňoá podpěťová ochrana autobaterie. Mnozí z nás rádi cestujeme autem.


Pravidelně jezdíme na dovolené do Chorvatska, Itálie nebo i jenom na Šumavu. Ať jedete nebo 8kilometrů, autochladnička se hodí vždycky. Kompresorová autochladnička v šedém provedení s celkovým objemem l zabezpečuje dostatečné ochlazení na nejnižší teplotu přibližně za jednu hodinu. GAutochladnička kompresorová l disponuje odnímatelným víkem, které lze otevřít z obou stran, nebo pogumovanými držadly pro jednodušší manipulaci.


Autolednice kompresorová

Potřebná teplota chlazení. Předem promyslete, na co budete autochladničku využívat. Chcete-li mít jen záruku, že vám v létě zůstane pití stále chladné a nezkazí se vám svačina pro děti, postačí vám pasivní chladicí boxy, jejichž chladicí schopnost se pohybuje do °C. Vnitřní objem autolednice také odpovídá až 20ks plechovek 33l. Autolednice Indel B TBchladí až 50°C pod okolní teplotu.


Indel B je světovým lídrem ve výrobě zásuvných autochladniček pro nákladní automobily a přenosných kompresorových chladniček. Autochladnička TB41A Indel B je bezesporu nejprodávanější kompresorová autochladnička na českém trhu. Chladné pití a jízdy v autě během horkého dne nejde dohromady. Naštěstí díky autochladničkám si budeme moci vychutnat chladný nápoj, nehledě na tom, kde jsme. Cenově výhodná 40L kompresorová autolednice TB41.


Novinky v nabídce: TBSteel, TBSteel a vestavné chladničky Cruise 4 unikátní Cubic a vrchem plněná 41.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky