středa 18. října 2017

Oprava škrábanců na autě

Hluboké škrábance na autě je potřeba přebrousit pomocí speciálních brusných kotoučů. Oprava hlubokých škrábanců. Pomocí brusných kotoučů zbrousíte lak na jeho podkladovou vrstvu. Záleží určitě na rozsahu poškození.


Některé lakovny pak i při malém rozsahu přistupují rovnou k přelakování celého dílu, což pak logicky stojí enormní částky. Na malé oděrky je vhodná tužka na opravu laku. Na základě velikosti a hloubky škrábanců můžete vybrat správný postup opravy. Poškození laku je totiž nepříjemné, ale naštěstí není nevratné.


Expresní oprava laku: zaručujeme nekompromisní kvalitu opraveného laku. Využíváno i pro opravy škrábanců laku na zcela nových a předváděcích vozech. Naše technologie opravy autolaku je navíc až o levnější!


Hluboký škrábanec, který zasáhne všechny vrstvy a dostane se až na kovový základ. I zde platí pravidlo rychlé reakce, nicméně jakákoliv domácí oprava je víceméně vyloučena. Ne že by nebyla možná, brusné pasty, kotouče, barvy, laky a leštěnky jsou k sehnání na spoustě míst.


Je ale škoda si jinak pěkné auto. Ať už se svým motorovým miláčkem jezdíte a parkujete sebeopatrněji, škrábancům se v průběhu let nevyhnete. Mnohé z nich si způsobíte sami při běžném provozu, jiné budou od ostatních účastníků provozů.


Doporučujeme brusnou pastu nepoužívat na slunci, kdy by mohla výrazněji poškodit i okolí poškrábaného místa. Po použití tužky je po krátkém čase poškození autolaku opět viděditelné. Je to tedy jen krátkodobá oprava lehkých škrábanců. Pokud chcete, aby Váš vůz vypadal jako nový i po delším čase, je jediným správný řešením nová technologie opravy poničeného laku na automobilu.


Vyleštění laku na autě ručně za použití kosmetických přípravků. Prohlédněte si, jaké výsledky mají opravy autolaku a škrábanců provedené naší technologii. Jak dlouho bude oprava trvat? Obvykle až dny, záleží na typu, velikosti a počtu poškozených míst.


Odstraňovač škrábanců je vhodný jen pro povrchové škrábance kdy struktura ještě nezasahuje k samotné barvě, ale je poručena jen ta nejsvrchnější část s lakem. Původní barva zůstává zachována. Pokud jsou na kole hluboké rýhy (např. od kamení), nelze uvedené řešení doporučit.


Několik důkazů skvělé kvality, kterou naše oprava autolaku nabízí, naleznete v následující galerii. Doporučujem kliknout na fotografie a prohlédnout si detaily ve velkém formátu. Jen tak vyniknou výsledky expresní opravy laku.


K odstranění škrábanců můžete použít běžné domácí prostředky. Abyste mohli škrábanec odstranit, nejprve pečlivě očistěte povrch skla. Vymáčkněte na hadřík trochu zubní pasty, která obsahuje jedlou sodu a není na gelové bázi. Zatlačte na tubu s pastou a vymáčkněte jen velmi malé množství. Konečný výsledek, na první pohled není oprava viditelná.


Důležité je nechat všechny vrstvy důkladně vyschnout a také vybrousit, protože plnič zakryje jen drobné rýhy ale větší nerovnosti půjdou vidět vždy. Taktéž zajistíme opravu laku po štěrku, po deformací povrchu či opravu prasklin. Ptáte se, jak je to možné? Naše expresní autolakovna používá nejnovější a naprosto unikátní technologii lakování aut vyvinutou v Německu, s níž je oprava laku a škrábanců na karoserii nejen úžasně rychlá, ale především i 1 kvalitní. Názor experta: Již se na nás obrátili stovky klientů se stejným problémem.


Proto jsme vytvořili sadu přípravků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky