pátek 13. října 2017

Donuty recept

Michael loves donuts (American Donuts). What is really important in eating donuts is to. Oblíbený recept na nadýchané donuty – tento recept vás nikdy nezklame!


Donuty recept

Chutný TV Teplé mléko 5ml Teplá voda 1ml Sušené droždí g Cukr čajová lžička Počkáme minut. Tento recept mam z jednej talianskej relacie o vareni a je fantasticky pre nas, ktori lubime donatky, ale nemame stroj na ich vyrobu. Ja sama som bola prekvapena jednoduchou pripravou, ale ohromnym vysledkom a hoci su smazene, nie su vobec mastne. Tématické fráze: donuts recept donuts recept na donuty donut recept donuty recept donuty poleva na donuty recept na donuty s růžovou polevou recept na donuts recept na smažené donuty recept donuts testo na donuty těsto na donuty do donutovače recepty na donuts donut polevy na donuty donutovač recept donut top recepty donuts domácí. Donuty - recept : V kastrolu ohřejte mléko.


Přidejte cukr, vanilkový cukr (nebo vanilkovou esenci), sůl a máslo. Pečené donuty - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny.


Donuty recept

Vše najdete na webu Recepty. Rozpalte vysokou vrstvu oleje (optimálně na 180°C) a donuty postupně smažte asi 1–minuty po každé straně, až se nafouknou a zezlátnou. Nechte je okapat na papírových utěrkách a pak obalujte ve skořicovém cukru (můžete ale polít i cukrovou polevou nebo jen pocukrovat moučkovým cukrem). Vychladlé donuty můžeme dozdobit barevnými polevami, například polevou z cukru moučka, trochy vody a barviva.


Výborné domácí donuty podáváme jako chutný moučník ke kávě nebo čaji. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Donuty. Tyhle mini donutky jsou pečené, nikoliv smažené, můžeme tedy předpokládat, že jsou o chlup zdravější. Kým čakáme na to, aby boli donuty aspoň trochu vychladnuté, pustíme sa do prípravy polevy. Môžete si spraviť akúkoľvek.


Ja som robila klasickú, bezfarebnú. Stačí, keď si práškový cukor zmiešate s trochou vody, aby ste získali hustejšiu hmotu. Do nej potom namáčajte donuty.


Recept na americké donuty 1) Příprava surovin. Vyberte si recept na donuty a připravte si chutný a výjimečný donuty pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší donuty ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně donuty.


Donuty recept

V pánvi rozpálíme velké množství oleje. Pozor, rychle se připalují, proto je při smažení pečlivě hlídáme. Usmažené americké donuty klademe na papírový ubrousek, abychom z nich odsáli přebytečný tuk.


Také jste si zamilovali donuty a nejradši byste je měli krásně čerstvé? My pro vás máme naprosto bezkonkureční recept , díky kterému můžete potěšit sebe, drahou polovičku nebo třeba mlsného sourozence! Po upečení donuty necháme vychladnout a po vyjmutí z formy zdobíme polevou a posypkou (můžeme použít třeba i oříšky, kokos nebo čokoládu).


Rozpustíme čokoládu s mlékem v mikrovlnce a poté přisypeme cukr, necháme stát 5-minut. Růžová poleva: Smícháme mléko s cukrem a potravinářským. O trošku zdravější verze klasických koblih - nejsou smažené ve vysoké vrstvě oleje, ale pečené v troubě bez tuku. Rodina a známí vás za ně budou milovat.


Put 150g water and all the dough ingredients, apart from the butter, into the bowl of a mixer with a beater paddle. Mix on a medium speed for mins or until the dough starts coming away from the sides and forms a ball. Znáte ty smutné dětské oči nad obřími donuty v obchodu? Ty milované koblihové kroužky, které září nejšílenějšími barvami až je vám mdlo :-). Přijdete domů a okamžitě začnete hledat vhodný recept , abyste dětské chutě uspokojila.


Sama přiznávám, že několik receptů se mi. Těsto osmkrát prohněteme, vyklopíme je na pomoučený vál a rozválíme. Kulatou formičkou s otvorem uprostřed vykrajujeme donuty a vkládáme je do vysoké vrstvy horkého oleje. Smažíme z obou stran do zlatova.


Usmažené donuty vyjmeme, osušíme papírovou utěrkou a podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky