pondělí 9. října 2017

Kleště na kulatinu s rotátorem

Prodam vyvazecku za traktor. Skvely pomocnik do lesa. Kleště s rotátorem na kulatinu 5. Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Drapáky a kleště pro nakládání dřeva, klestu, kulatiny, opadů, kamenů a dalších materiálů.


Velký objem kleští-rozevření. Lehčí hydraulická ruka pro manipulace s dřevní hmotou, recyklace apod. Hydraulické značkové kleště na dřevo HULTDINS s rotátorem v ceně stroje. Lesnickým drapákem Vahva Jussi se osazují ty nejmenší vyvážecí vleky a jeho kombinace je možná pouze s hydraulickým rotátorem o. Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena.


Drapákové kleště na vyvážečku za čtyřkolku. Jejich maximální rozevření je cm. Tyto kleště na dřevo se vyznačují svojí minimální velikostí a minimální váhou. Popis: Klešte jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli. Uvedené ceny jsou včetně dopravy na dobírku.


COVID-až do odvolání omezujeme provoz v naší kamenné prodejně na okýnkový prodej v době od 8. Při úhradě zboží preferujeme bezhotovostní platbu kartou. Ukázka pásového minibagru XN-s příslušenstvím kleště na kulatinu v praxi. Music credit: Song: LAKEY INSPIRED - Chi.


Uchycení drapáku je pomocí čepu na hřídel hydraulického rotátoru o průměru mm. Vhodným hydraulickým rotátorem pro kleště na dřevo Vahva Jussi je Baltrotors GR 30. Při prodeji nová stk v ceně. Poptávám kleště na dřevo rotátorem nakládka převážně dřeva délce Tábor, Obchodní příležitosti Evropské databanky.


Lze použít i jako kleště na dřevo ! Snadná instalace, žádná další hydraulika ! Lesnický drapák určený ke sběru klestu s přípojení drapáku na rotátor o průměru hřídele mm. Tento drapák lze v omezené míře použít i jako lesnický drapák na kulatinu. Ideální kombinace drapák – hydraulický rotátor je s rotátorem Baltrotors GR 30. První video s štípajícími kleštěmi.


Odstraňujeme náletové dřeviny. Skip navigation Sign in. Avant 760i a štípací kleště na kulatinu Martin Hroch. Prodám originální nářadí z BMW. Ostatní nové, nepoužité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky