úterý 24. října 2017

Sušák na radiátor

Sušák na radiátor

Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák , pro více ks dopočítáme po dokončení objednávky. Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků. Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Nastavitelná šířka sušáku Závěsný sušák na koupelnový radiátor vám výborně poslouží při sušení ručníků či prádla, a přitom nezabrání cirkulaci tepla v koupelně. Sušák na radiátor Brezza 100. Jednoduchý sušák za dobrou cenu. Je kombinací kovového lakovaného sušáku a plastů vyrobených vstřikováním za pomoci dusíku. Materiál: hliník, plast Rozměry.


Hodí se na sušení utěrek, malého množství prádla - například při ručním přeprání. Snadno ho potom složíte a uschováte. Teleskopický sušák na oblečení, ručníky, kuchyňské utěrky a spodní prádlo.


Vhodný pro zavěšení na zeď, na elektrický radiátor , na dveře či na skříně. Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla. Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno.


Hodí se do každé koupelny a Vaše prádlo, ručníky či utěrky s ním velmi rychle oschnou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Sušák na radiátor

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je k dispozici více variant. Rozkládací sušák u kterého je možné sundat jedno křídlo a použít ho jako sušák na balkón nebo radiátor. Se sušákem lze snadno manipulovat díky dvěma kolečkům.


Nabízíme ve dvou barevných provedeních bez možnosti výběru - zelená a modrá. Technické parametry: sušící délka: m rozměr složeného sušák. Praktický sušák ručníků na deskový radiátor v bílé barvě.


Sušák na radiátor

Skladem - ks Můžete mít ihned na prodejnách. Vystaveno na prodejnác. Je tak vhodný spíše na menší a lehčí prádlo a jeho předností je zejména možnost zavěsit jej prakticky kdekoliv. Závěsný mechanismus poskytují, byť plastová, tak dostatečně pevná ramena.


Patentovaný systém zavěšení poskytuje mnohostranné možnosti zavěšení, např. Díky kvalitnímu hliníku je sušák stoprocentně nerezavějící a nenáročný na údržbu, při vysoké. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče.


Sušák na radiátor

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Tyto dva praktické háčky, vyrobené z robustního plastu, zaručují pořádek na koupelnovém radiátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky