úterý 10. října 2017

Odšťavňovač bosch mes3500

Extra velký plnící otvor pro celé ovoce (např. jablka) a zeleninu - krájení není nutné Mikro sítko z nerezové oceli pro optimální odšťavňování Praktická výpust s DripStop zabraňuje odkapávání po extrakci a zůstává tak. Výkonný odšťavňovač zpracuje celé ovoce bez nutnosti ho předkrájet: rychle, čistě a snadno. K dispozici je velká vyjímatelná nádoba na dužinu o objemu dva litry a nádoba na šťávu o objemu litru. Хороший помощник в доме.


Free Shipping Available. Příkon 700W, extra velký plnící otvor pro celé ovoce (např. jablka) a zeleninu - krájení není nutné,mikro sítko z nerezové oceli pro optimální odšťavňování, praktická výpust s DripStop zabraňuje odkapávání po extrakci a zůstává tak vždy čistá, motor běží jen v případě, že není spotřebič v provozu a má správně nasazené víčko, dvě rychlosti pro. Vysoce výkonný odšťavňovač. Máte rádi čerstvé, zdravé a osvěžující šťávy plné vitamínů? S jejich přípravou vám pomůže kvalitní odšťavňovač.


Při jeho výběru myslete nejen na vzhle ale i na výkon motoru, otáčky a materiál. Vychutnajte si skvelé ovocné a zeleninové šťavy kedykoľvek vás prepadne chuť. Jednoducho bez čakania a okamžite. Stačí ho zostaviť a môžete odšťavovať.


Nezdržujte se krájením ovoce! Začněte váš den nejen skvělou snídaní, ale také velkou dávkou vitaminů, které nastartují vaše tělo do nového dne! Nebude vás svým výkonem rušit, je díky pomalým otáčkám velmi tichý. Práce s ním je čistá a to i díky funkci Dripstop, která. S jeho pomocou si môžete priamo u vás doma pripraviť chutné a zdravé šťavy z čerstvého ovocia alebo zeleniny.


Jeho ovládanie je veľmi jednoduché a vybrať si môžete z dvoch rýchlostných stupňov, ktoré sú prispôsobené pre prípravu tvrdých alebo mäkkých. Koupí odšťavňovače investujete do svého zdraví a záleží pouze na vás, na kolik si své zdraví ceníte. Odšťavňovač – co to vůbec je?


Pořiďte si skvělého pomocníka, který vám pomůže s přípravou opravdové vitaminové bomby. Potřebujete odšťavňovač , do kterého můžete vkládat i celá jablka, aniž byste je museli předem krájet na menší kousky? Vychutnejte si skvělé ovocné a zeleninové šťávy kdykoliv vás přepadne chuť.


Váš specialista na elektro, domácí potřeby a produkty pro kutily a zahrádkáře. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Stabilnost odšťavňovače je zajištěna gumovými nožičkami. Hliníkové rukojeti se postarají o to, aby byl odšťavňovač pevně a těsně uzavřen.


Vybírat můžete mezi dvěma rychlostmi pro měkké a tvrdé plody. Dvou-rychlostní odstředivý odšťavňovač na ovoce a zeleninu. Bosch MES od 6€ - Heureka. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na prodej kompletní balení. Nakup levně v pohodlí domova. Dobrý den, prodám odšťavňovač bosch , 3x použitý.


Důvod prodeje - nevyužití. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky