pátek 13. října 2017

Mravenčí kolonie prodej

Pokud vám vyschne voda, nebo je zkumavka příliš znečištěna nechte mravence přesunout do nové. Je možné, že mravencům se nebude chtít přesunout do nové zkumavky a proto vám nezbyde než je tam dostat násilím. Ve zkumavce přežije kolonie svůj první rok. Když se chov rozšíří, je vhodné přemístit je do vhodného.


Tento chod do nitra formikária v konečné fázi před vpuštěním kolonie ucpete vatou a vatu tam necháte do doby než kolonie vyroste a bude schopná obsáhnout celé formikárium. Takto je možné udělat více ucpávek které později můžete vytáhnout. Ovšem je k tomu potřeba přizpusobit buď samotný system chodeb a nebo udělat.


Popis produktu Farma pro domácí kolonii mravenců. Vytvořením jedné kolonie mravenců ještě nic nekončí. Farma je připravena na další rozšiřování až o další mravenčí kolonie a vytvoření obřího ekosystému! O hře : Jedná se o herní kreativní sadu, ve které budete pozorovat mravence a starat se o ně.


Sada je vhodná od let. Jak se hraje: Můžete si pomocí samolepek vytvořit krajinu. Postavte mravencům důmyslné obydlí a můžete pozorovat jejich každodenní hemžení: Jak předvádějí svoji neuvěřitelnou sílu, jak udržují rovnováhu v trubičkách, tunelech a na vysokých hrazdách. Tuto mravenčí kolonii si můžete objednat na Alza.


Ale pozor, mravenci nejsou součástí balení, ty si musíte opatřit sami. Jejich doporučený počet je patnáct. Pokud nevíte jak si s chytáním mravenců poradit, tak vězte, že existuje velmi jednoduchý postup pro jejich získání. Stačí vzít kostku cukru a. Mravenci náleží mezi blanokřídlý hmyz (Hymenoptera) a jsou tudíž blízkými příbuznými včel, vos či čmeláků a podobně jako oni žijí ve velkých společenstvích, která lze považovat za vývojově nejvyšší formu existence bezobratlých živočichů.


Experimentální sada Mravenčí kolonie je určena všem malým badatelům a milovníkům přírody. Budou svědky neuvěřitelné mravenčí síly a dovednosti. S touto sadou děti můžou nahlédnou do zajímavého života mravenců. Můžou obdivovat jedinečnou mravenčí komunikaci a sledovat jejich dorozumívání.


Se sadou mravenčí kolonie děti nahlédnou do všedního života mravenců. Budou moci pozorovat, jak předvádějí svoji neuvěřitelnou sílu, jak udržují rovnováhu v tunýlkách, tunelech a na vysokých hrazdách. Budete obdivovat jejich schopnost spolupráce při řešení problémů a sledovat, jak se dorozumívají. O životě mravenců bylo natočeno už několik stovek, možná i tisíců filmů, které byli opravdu zábavné a zároveň poučné! Krajina těsně nad zemí se táhne klidně a nerušeně, daleko od válek a strastí lidstva.


Když se ale podíváme blíže, co se šustne v trávě, zjistíme, že mravenčí říše je plná zmatku. Kolonii pravděpodobně udržel naživu kanibalismus jejích členů, kteří pojídali své uhynulé druhy. Předem si musíme rozmyslet jaký druh mravenců chceme chovat. Z našich mravenců jsou pro chov vhodné například některé druhy z rodů Lasius, Tetramorium, Myrmica ale můžeme zkusit i velké mravence Camponotus ,kteří mají také poměrně málo početné kolonie.


Tyto mravence je však vhodné zimovat, a tak pokud nemáme pro. Mravenčí farma: Akvárium, ve kterém místo rybiček žijí mravenci. Chytněte si Ferdu mravence na louce a sledujte, jak úžasný život žije.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky