čtvrtek 12. října 2017

Stojky pod auto

Lze je výškově nastavovat, jsou buď na trojnožce nebo čtyřnožce. Některé modely lze složit a šetřit místo. Nosnost tuny,celkem dva kusy v sadě váha zásilky kg uvedená cena je za oba kusy.


V případě, že své auto zvednete pomocí zvedáku, může se stát, že vám auto z něj může sjet. Díky podpěrám pod auta (nebo též „kozám“), si auto podložíte a zůstane zvednuté. Dům a zahrada - Stojky pod bazar.

Vybírejte z inzerátů. Podpěry pod auto ) Hodnocení produktu:. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


A kdyz to zvednete, tak jeste podlozit cokoliv, co auto udrzi, kdyby nahodou neco prasklo, upadlo, proste, aby vas auto nepohrbilo, nepritlacilo.

Nejlepsi je mozna spalek, cihly by se nahlym tlakem mohly rozdrtit. Umiestnenie hlavy hevera - ak má vaše auto prelis pod prahom, ktorý je určený na opretie hevera, umiestnite hever tam. V prípade áut bez prelisu býva spevnené miesto na opretie hevera označené šípkou alebo podobným symbolom.


Správne umiestnenie hevera je naozaj dôležité, pri nevhodnom umiestnení riskujete deformáciu prahu. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Podstavec pod auto - stojka 10T pár.


Provedení či barva se mohou od obrázku lehce odlišovat. Mám stojky , strešne tyče, pozdlžne spojovacie tyče, predlžovacie kusy a pod. Auto - Stojky pod bazar. Materiál: železné, sklo-keramické a hliníkové. Hľadáte kvalitné podstavce pod auto ? V našej ponuke nájdete podstavce s nastaviteľnou výškou a robustnou základňou pre opravy na podvozku áut za skvelé ceny.


Drevená prístavba je jedným z rýchlych spôsobov, ako zväčšiť plochu domu. Môže ňou byť zastrešená terasa či altánok s kozubom, pecou na pizzu, ako aj prístrešok na auto. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Ten je situovaný tak, aby ste po zaparkovaní auta prešli po suchom podklade až do domu.


Praktické, rýchle, jednoduché! Prehľad toho najzaujímavejšieho z motorizmu.

Informácie z autosalónov, nové trendy vo výrobe automobilov a motoriek. Fotky, videá a zaujímavosti zo sveta auto moto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky