úterý 17. října 2017

Elektrický kráječ chleba

Elektrický kráječ chleba

Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného. Rychle a bezpečně si s jejich pomocí nakrájíte celou řadu.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Kráječe chleba a salámů za akční ceny. Retro kráječ chleba - NDR. Klika kráječe lze složit. Otáčením páčky dojde k přisátí gumy na podložku (např. ke stolu či kuchyňské lince) a. Plastový podavač je rozebíratelný – elektrický kráječ ETA Tempo tak snadno uskladníte.


Vysokou kvalitu zajišťuje nerezový řezný kotouč, který je vyroben v Solingenu ( Německo ). Pokud toužíte po perfektně nakrájených plátcích chleba , masa nebo sýra, je načase si pořídit elektrický kráječ Domo MS17 jehožnbsp;nůž dokonale zařízne do kterékoli potraviny a vytvoří perfektní plátek o tloušťce maximálně milimetrů. Pěkně prosím o radu - máme doma velmi činorodé a zvědavé batole, tudíž si nemůžeme dovolit riskovat elektrický kráječ chleba apod. Měli jsme až do včerejška (kdy náš dvouletý šikulka kráječ už poněkolikáté a tentokrát DEFINITIVNĚ :roll: rozmontoval) ruční kráječ od firmy Porkert, jenže ta údajně. Výkonný, tichý chod motoru.


Elektrický kráječ Graef Classic C 20. Nerezová ocel - zoubkované ostří Ideální pro chleba , párky a sýry Tloušťka řezu 0-mm Masivní skleněná základová deska Celokovová konstrukce Rozsah dodávky: držák potravin, plastový. Bílá barva kráječi přidává na neutralitě, hodí se ho každého kuchyňského prostoru.


Tento model je velmi výkonný a zejména nenáročný na potřebný prostor. Stroj je vybaven bezpečnostním krytem a bezpečnostní pojistkou. Spouští se tlačítkem a po rozplátkování se automaticky vypne. Rozbijte nudu ve své kuchyni a vytvořte originální a dietní recepty s použitím elektrického spiralizéru SENCOR SSV 330WH. Nemůžete přesvědčit své děti, aby j. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. This feature is not available right now. Please try again later.


Celokovové tělo, stabilní konstrukce a ocelové ostří garantují perfektní a precizní krájení všech druhů potravin. Jako první si předvedeme elektrický kráječ na chleba Concept. Možnost krájení širokého sortimentu potravin.


Plynulé nastavení tloušťky řezu do 15mm. Perfektní, stejné a tenké plátky. Po každém krájení a rychlostí, které byste s nožem dosáhli jen stěží.


Pokud vás čeká příprava občerstvení pro rodinnou sešlost nebo party s přáteli, stane se elektrický kráječ vaším nenahraditelným pomocníkem. Silný kráječ na potraviny DMS. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Kovové pouzdro, čepel z nerezové oceli, vysoce kvalitní a stabilní konstrukce. Speciální řezný koutouč z nerezové oceli (průměr cm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky