středa 25. října 2017

Vaření v parní troubě

Vaření v parní troubě

S multifunkční parní troubou ale rozhodně neplatí tvrzení, že co je zdravé, není dobré. Myslet si, že v parní troubě se dá jídlo vařit a upravovat pouze v páře, by bylo velkým omylem. Proč používat parní troubu, vývar, vaření masa, zeleniny, knedlíků apod. Pařáček, gastronádoby, vaření ve vodě proti vaření v páře. Jaké má parní trouba výhody, co je na.


Vaření v parní troubě

Vaření v parní troubě je zdravé, neboť se touto přípravou uchová spousta živin a vitamínů. Odborníci tvrdí, že vaření v páře je nejen zdravé, ale i snadné, pohodlné, bezpečné a moderní a že jde o nejšetrnější tepelnou úpravu potravin. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pára vám pomůže posunout vaše vaření na novou úroveň. V multifunkční parní troubě připravíte to nejlepší maso se zlatavou kůrkou, dokonale křupavé a nadýchané pečivo i lahodné plněné knedlíky, které se vám díky páře už nikdy nerozvaří.


Multifunkční parní trouby vám umožní uvařit hned několik surovin najednou, aniž by přitom přejímaly své vůně. V parní troubě můžete péct cukroví, koláče nebo nákypy, připravovat maso a drůbež. Při přípravě v páře bude maso obzvlášť šťavnaté a bude mít velmi příjemnou chuť konzistenci. I dietní drůbež, která se při běžné přípravě velmi snadno vysuší, zůstane při vaření v páře šťavnatá. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem.


Vaření v parní troubě

Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i grilovat. Jediné, co parní trouba neumí. Ať už holdujete dietnímu jídlu nebo naopak poctivé české kuchyni, v. Podle nezávislých šetření časopisu dTest ano.


Jejich hlavním plusem je, že při vaření v páře se v potravinách zachovají důležité vitamíny, minerály i antioxidanty. Elektrické spotřebiče jsou neodmyslitelnými pomocníky v našich domácnostech. A pokud nám pomáhají navíc k tomu, abychom žili zdravě, jsou pomocníky k nezaplacení. Parní trouby vám však usnadní. Ale pro vepřovou s knedlíkem to není, ušklíbne se český strávník, který nedá dopustit na propečenou kůrčičku.


Jak se peče v parní troubě – funkce a vaření v páře. Při vaření v parní troubě tak není třeba používat nezdravé tuky ani jídla dramaticky dochucovat. Ne náhodou proto parní troubu milují muži, je to pro ně skvělá technická hračka.


Zvýrazní se totiž barva, příloha i. A tady jsme u bodu, kdy lidi často porovnávají páru a mikrovlnku. Pokud máte mimi nebo prostě děti, tak pochybuju, že se mikrovlnky jen tak vzdáte, protože přeci jen na ohřívání je nejrychlejší. Moc se mi líbí, že se v páře dá zavařovat, protože mi to přijde mnohem snadnější než klasický způsob. Vaření v páře, pečení nebo kombinace obojího: pro kombinovanou parní troubu to není problém díky jemné páře a volitelnému doplňkovému horkému vzduchu. Každý recept obsahuje přesný návod na to, v jakém režimu spustit parní troubu, aby byl výsledný pokrm dokonalý.


Vaření v parní troubě

Kromě samotných receptů tu najdete i další tipy na zdravé vaření a výhody přípravy jídla v parní troubě. Online kuchařku si na stánkách můžete také stáhnout v podobě e-book. Využít ho můžete na návštěvu speciálního kurzu, kde se naučíte, jak v nové troubě vykouzlit lahodná jídla.


Včetně křupavé kůrčičky. Zákazník, který si do tří měsíců ode dne účasti v placeném kurzu „Vařte, pečte, grilujte v parní troubě “ zakoupí vybraný model AEG multifunkční parní trouby, dostane zpět v penězích hodnotu kurzovného ve výši 1. Zároveň je možné tyto dvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky