čtvrtek 26. října 2017

Test lednicek

Recenze, test a rady jak vybrat lednici. Přestože si spousta lidí myslí, že se bez chladničky obejde, protože si přece mohou dát jídlo do chladu za okno, tak je to omyl. Kombinované lednice, které se prodávají v cenovém rozmezí od šesti do deseti tisíc, tvoří jakousi střední třídu těchto spotřebičů.


Dá se od nich očekávat, že budou po všech ohledech lepší. Zejména pokud jde o spotřebu. Za stále ještě poměrně rozumnou cenu získá zákazník prostornou lednici pro pohodlné umístění všech svých pochutin. Monoklimatické lednice neboli lednice bez mrazáku, jsou určeny pro ty, kteří nepotřebují doma mrazit, případně mají mrazák oddělený.


Někteří lidé si ji také kupují jakou rozšíření ke kombinované lednici. Více vám prozradí velký test ledniček. Není lepší způsob výběru produktu na základě.


Aby jste měli výběr co nejjednodušší, připravily jsme pro vás test ledniček, který vám jednoduše řekne, které chladničky se vyplatí s ohledem na poměr ceny a výkonu zakoupit. Náš test kombinovaných chladniček v oblíbené konfiguraci s mrazničkou dole doplněný o několik kusů s mrazničkou nahoře poradí, které spotřebiče jsou nejlepší ve zchlazení nebo zmrazení obsahu na požadovanou teplotu a které tuto teplotu nejlépe udrží. Crisp Zone zásuvka zaručí delší uchování čerstvého ovoce a zeleniny díky regulátoru vlhkosti. Může vám dát dobrou představu při výběru ledničky a snadnou možnost si ledničku přímo i objednat. Na první pohled by se mohlo zdát, že s lednicemi je to jako s každým jiným zbožíčím dražší výrobek koupíte, tím bude technicky dokonalejší a hlavně úspornější.


Test lednic, kde a jak si vedli? Jak ukázal společný test MF DNES a skupiny ČEZ, tak úplně to neplatí - i levné přístroje umějí být šetrné. Nejlepší TOP ledničky (chladničky) do auta. Jejich hlavní výhodou je prostor, který nabízejí – velký mrazák a různé poličky v chladící části jsou nepohybně to nejlepší, co můžete ve své kuchyni mít. Teprve potom doopravdy zapadne do celkového designu vaší domácnosti a bude efektivním spolupracovníkem při uchovávání vašich potravin.


Zajistěte své rodině čerstvou zeleninu, chutné jídlo a pestrou stravu, vaše lednice se postará o jejich uchování v nejlepší možné formě. Ideální teplota a vlhkost vzduchu budou v rovnováze, u některých modelů navíc najdete. Americké lednice jsou naprosto unikátním druhem lednic, který se od těch klasických více než výrazně liší. Především tím, že mají dvoje až čtvery dvířka.


S tím souvisí výrazně vyšší prostornost, větší komfort a lepší rozložení vnitřního prostoru. Bílé zboží Důležitou součástí každé kuchyně je řešení odvodu par a zápachů vznikajících při vaření. Posuzujeme, jak ledničky zvládají chlazení či mrazení.


Ideální moderní chladnička by měla být tichá s nízkou spotřebou energie. Už nemusíte číst všechny recenze na lednice - v naší redakci to děláme za Vás a šetříme Váš čas! Nevynikají ani obzvlášť nízkou spotřebou, ani technickými vymoženostmi, jako je například beznámrazová technologie.


Máte již zvolené kandidáty pro službu v kuchyni, ale váháte a nedokážete se rozhodnout? O starých ledničkách se všeobecně říká, že jsou energeticky velmi náročné. Těšili jsme se proto na test téměř třicet let staré lednice Calex o objemu 1l, která je umístěna v kuchyni rodinného domu, v níž se teplota pohybuje kolem 19°C. Lednice je postavena daleko od sporáku i topení.


Pokud jste se rozhodli zakoupit si nový. Dejte však pozor, protože test myček nádobí prokázal, že i když je spotřeba vody a energie snížena, není poloviční vzhledem k ostatním programům. Rychlý prograpoužívá se pro běžně špinavé nádobí při teplotě – 70°C.


Délka programu se pohybuje mezi – minut. Výběr lednice podle velikosti a typu. Vzhledem k tomu, že každý z nás má jiné požadavky a žije v jiném typu domácnosti, uzpůsobuje se těmto kritériím i výběr vhodného typu chladničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky