úterý 24. října 2017

Sporáky se sklokeramickou deskou

Se sklokeramickou deskou a multifunkční troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“. Materiál použitý na varnou desku je tepelně odolný, snadno omyvatelný. Water systém urychlý čištění trouby, které probíhá takřka samo. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Sporáky se sklokeramickou deskou se přitom odlišují v mnoha aspektech. Ty nejkvalitnější obvykle bývají vybaveny indukční varnou deskou a troubou s grilem. V nabídce nechybí ani výrobky tradičních značek Mora, Gorenje či Amica.


Tentokrát jsme se v našem výběru zaměřili na sporáky se sklokeramickou indukční deskou. Dobrou zprávou je, že většina modelů na trhu dosahuje slušné kvality a rozdíly mezi nimi jsou tak spíše ve funkcích a nabídce programů, pohlídat si musíte jen dostatečný příkon přístroje. Sporáky Amica jsou konstruovány tak, abyste se bez obav mohli pustit do přípravy jakéhokoli jídla. Velký prostor v komoře trouby, řada inteligentních funkcí a kvalitní varné desky vám usnadní práci a díky nižší spotřebě energie jsou navíc šetrné k životnímu prostředí.


TOP nejprodávanější: 1. Varná deska s dokonale hladkým povrchem se snadno udržuje. Trouba je opatřena grilem a. Oproti indukční deskám jsou sklokeramické desky déle teplé, takže pokud necháte hrnec na desce bude ještě chvíli vařit. Sklokeramické desky mají hladký povrch, takže se velmi dobře čistí. Skorák díky energetické třídě A šetří Vaši kapsu.


Zajímavými a oblíbenými programy jsou gril a 3D pečení, které umožňuje pečení až různých druhů pokrmů najednou bez. P C je vybavena plotýnkami. U trouby máte na výběr ze programů včetně grilu, který ugriluje steaky i žebírka. Plně funkční, předvedu, záruka.


Sporáky se sklokeramickou deskou

K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac. Elektrické sporáky se sklokeramickou varnou deskou jsou vybaveny horkovzdušnou troubou, která svou kvalitou odpovídá kombinovaným sporákům. Pro skvělý zážitek z vaření. Sporáky s indukční varnou deskou jsou absolutní technologickou špičkou, co se vaření týče.


Především u plynových sporáků se nemusíte bát zapalování ohně. Moderní kombinované sporáky jsou vybaveny automatickým zapalováním knoflíku. Vy tak nemusíte vzít sirky do ruky! Vyspělejší jsou i elektrické trouby.


Sporáky se sklokeramickou deskou

Varné zóny typu Hi-Light z toho jedna D. Elektrický sporák MORA C 8AI šíře 60cm v nadčasovém nerezovém provedení se sklokeramickou deskou a multifunkční troubou energeticky spadá do úsporné třídy A. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zjistit rozdíl v úspoře elektrické energie mezi indukční a sklokeramickou deskou ? Zařizujeme byt, který nemá plynovou přípojku a tudíž všechny spotřebiče musí být na elektriku. Rozhodujeme se z důvodu úspory financí i elektrické energie, který způsob bude lepší - sklokeramická deska nebo indukční deska. Elektrický sporák C 1BW v bílém provedení se sklokeramickou deskou a klasickou troubou energeticky spadá do úsporné t. Potřebujete poradit s výběrem produktu. Nebojte se zeptat, rádi vám poradíme! Tisíce položek ihned k odeslání.


Slevy pro studenty na celý sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky