čtvrtek 5. října 2017

Šatní tyče na míru

A zvláště ženy velmi dobře znají problém s uskladněním šatstva. Dostatečný prostor k ukládání vám mohou poskytnout šatní skříně, ať již vestavěné, na míru anebo vybudované v pokoji tak, aby vytvářely oddělovací příčku v místnosti. Proč jsou šatní systémy tak oblíbené?


Šatní tyče na míru

Pořádek, přehled a komfort, to jsou důvody, proč šatny na míru zažívají takový boom. Když máte na oblékání jen chvilku, a přesto chcete vypadat skvěle, je průchozí šatní skříň ideálním řešenív ní máte vše na jednom místě a nic nemusíte dlouho hledat. Jsou tvořeny hliníkovými stojnami uchycenými systémem země-strop, země-zeď nebo zeď-zeď. Do stojen se vkládají prvky držící police, šatní tyče , skříňky ap. Profily připravíme na míru , v případě zájmu zakázku zrealizujeme včetně dopravy a montáže.


Dále nabízíme výrobu klasických vestavěných skříní s. Prádlo není uzavřené v miniaturním prostoru, má kolem sebe více místa a může „dýchat“. Není cítit zatuchlinou. Navíc si stačí pořídit jen policové systémy s několika doplňky jako sklopné šatní tyče , držák na vysavač nebo drátěný koš.


Záda, strop a dno si pořizovat nemusíte, ušetříte a oblečení lépe. U nás najdete šatny, vestavěné skříně , u kterých si můžete přesně určit jak budou vypadat, co nesmí chybět ve vnitřním vybavení, zvolíte si praktické doplňky atd. Ručíme za kvalituNaše kování je špička na trhu – skříň od Komandoru je jistota.


Máme rozšířenou zárukuNa ocelové kování let, na hliníkové doživotní záruka. Pracujeme na míruVyrobíme vám nábytek na míru – spolehlivě a rychle za dní. Skříně na míru jsou kvalitní, moderní a efektivní. Výroba vestavěné skříně na zakázku.


Vyrábíme a nabízíme skříně na míru ve vysoké kvalitě zpracování. Nabízíme šatní tyče v metráži, kruhového nebo oválného průřezu a příslušenství k nim. Jsou ekonomické přesto dostačující při použití v menších délkách a vynikají svou kvalitou a pevností.


Stejně jako sklopné šatní tyče pro použití v místnosti s vysokým stropem. Nejžádanějším typem policového systému je ale rozmístění do tvaru U. Police, šatní tyče , ale i speciální drátěné systémy jsou umístěné podél obou bočních stěn i na zdi, která je protilehlá ke dveřím. Vestavěné skříně na míru Vestavěná skříň nemusí vyjít pouze z nutnosti získat úložný prostor, ale může se stát samostatnou, osobitou a harmonickou součástí vaší ložnice. Použití zrcadla vám pomůže opticky zvětšit prostor. Světlé barvy působí odlehčeně a nábytek není tak dominantní v interiéru.


Vestavěné skříně STAKO je rodinná firma, která se již let specializuje výhradně na výrobu vestavěných skříní, šaten a nábytku na míru. Rozhodně však ve vaší skříni nesmí chybět kvalitní zásuvky, police a šatní tyče. Využít můžete i různých výsuvných věšáků a košů, které umožní jednoduchý přístup k věcem.


Naopak věci, které používáte minimálně, lze jednoduše ukrýt do krabic a uložit na méně přístupné místo. Ak-nábytek Vám nabízí kvalitní a velmi praktické šatní skříně se spoustou úložného prostoru, který každý jistě ocení. Sestavte si úložný prostor na míru ! Ve Scontu vám nabízíme skříně šatní , policové, úklidové i botníkové, a to v několika velikostech i typech provedení. Uvnitř důmyslně promyšlených šatních systémů najdete jak police či zásuvky, tak závěsné tyče.


Aby skříň dobře zapadla, můžete se navíc rozhodovat mezi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky