pondělí 23. října 2017

Kuchynka miele

Obojstranná kuchynka so zvukmi skutočného varenia, s rúrou, chladničkou, umývačkou riadu a množstvo ďalšieho príslušenstva. Detská kuchynka Miele je obojstranná a vyrobená z kvalitného a odolného materiálu. Táto úžasná kuchynka je plne vybavená a malé gazdinky sa bez nej nezaobídu. Vydáva zvukové efekty, ako v naozajstnej kuchyni.


Kuchynka miele

V balení nájdeš potrebný riad a ďalšie nenahraditeľné doplnky do kuchyne. Kuchyňka z druhé strany obsahuje myčku na nádobí. Vysoce kvalitní a robustní kuchyně v designu Miele.


Se světelným zvukovým modulem, dávkovačem ledových kostek, kávovarem a množstvím příslušenství. Podporuje hravou fantazii a jemné motorické dovednosti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Velká dětská kuchyňka Miele disponuje grilem, fritézou, troubou, kávovarem, nádobím, maketami potravin a řadou dalších produktů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Order Your Genuine Miele Spares Today! Značková luxusní kuchyňka se zvukovými efekty a množstvím doplňků. Z druhé strany kuchyňky je ve spodní části myčka a nad ní dřez s vodovodní baterií.


Nechybí ani digestoř s hodinami. Tovar je kompletný, len má mierne poškodený obal. Dětská kuchynka Miele Gourmet s elektronickými zvukmi a bohatým príslušenstvom.


Kuchynka je vybavená rúrou na pečenie varnou doskou dvoma platničkam. Táto kvalitne spracovaná kuchynka ponúka veľa priestoru na hru a špeciálne efekty, ktoré hre dodávajú autentickosť. Kuchynka Miele Gourmet predstavuje krásnu hračku pre všetky malé kuchárky aj kuchárov.


Kvalitné kuchynky pre deti, ktoré s nimi rastú od rokov. Rastúca kuchynka s tečúcou vodou, mikrovlnkou, dvoma stolčekmi a spotrebičmi potešia každé dieťa. Jestli chce potomek přesně takovou kuchyň a nádobí, jako má maminka, můžete sáhnout po značkových kuchyňkách Tefal nebo Miele.


Mezi nejobvyklejší materiál, z kterého se kuchyňky vyrábí patří dřevo nebo plast, který oceníte pro jeho dobrou omyvatelnost a bezpečnost. Můžete vybrat malou kuchyňku nebo jen jednotlivý. Vaření je jedna z činností, při které Vám rád pomáhá. Nechte se pozvat do jeho království vybraných chutí a vůní.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? For shipping to other EU countries visit this page Klein Kitchen Set, Miele Basic Set. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Klein Küchenset Miele Basisset. Vydává zvuky pri varení úplne ako naozajstná kuchyňa.


Balenie obsahuje vyobrazené príslušenstvo kusov. Z jednej strany si kuchárky môžu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky