pátek 6. října 2017

Recepty na zmrzlinu do zmrzlinovače

Bílek a smetanu ušlehejte zvlášť do tuha, přidejte k ovocnému pyré. Ve zmrzlinovači přetvořte na zmrzlinu. Do mísy přidáme i na kousky nakrájený banán a ovoce v míse vložíme na několik hodin do mrazáku, až budou jahody zmrzlé na kost. Občas je trochu promícháme, aby zůstaly oddělené a neslepily se.


Recepty na zmrzlinu do zmrzlinovače

Zmražené ovoce vsypeme do mixéru, použijeme sekací nože a mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne jemná ledová ovocná drť. Velká výhoda zmrzlinovače je i ta, že zmrzlinu máte hotovou do hodiny, zatímco při přípravě mixérem a mrazákem je doba o mnoho delší, domácí sorbety pak mohou trvat třeba až 7–hodin,“ zdůrazňuje přednosti zmrzlinovače Jan Barták. Nevýhoda zmrzlinovačů pak spočívá v nutnosti namrazit rychlomrazící nádobu.


Smetanové, nebo lehčí ovocné příchutě? Máte zajímavé recepty na domácí zmrzlinu ? Podělte se o ně s námi v diskuzi pod článkem. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: věcí, které bychom neměli dávat do myčky. Chcete poznat své dítě? Bohužel málokde mají dobrou ovocnou, většinou je to přemražené vodové cosi, co teče po kornoutku hned jak vám to slečna předá do ruky.


Recepty na zmrzlinu do zmrzlinovače

Tento recept z mraženým ovocem už jsem někde viděla, o víkendu ho vyzkouším. Už máme svoje jahody na zahrádce, tak si pochutnáme. Jinak já si dělávám zmrzlinu do formiček na led.


Recept - zmrzlina ze zmrzlinovače už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Obsahuje chladící náplň, kterou je třeba na hodin uložit do mrazáku při -18° C. Pro výrobu točené zmrzliny stačí vložit potřebné suroviny. Během až minut je zmrzlina hotová.


Vyrobenou zmrzlinu lze nanést na vafle, do kornoutku i do pohárku na zmrzlinu. Přístroj je opatřen motorem s pravým a levým chodem. Donedávna som si myslela, že v neďalekej obci robia najlepšiu zmrzlinu. Keď si však urobíte zmrzlinu doma, z vlastných surovín, chuť je neporovnateľná.


POPIS Lyžica na zmrzlinu z rady Twin Pure Black od výrobcu Zwilling je dlhá cm. Je vyrobená z nerezovej ocele a silikónu, ktorý odolá teplotám do 300°C. Na konci rukoväti je praktické oko pre zavesenie na kuchynskú lištu, budete mať tak lyžicu neustále po ruke.


Naberačka na zmrzlinu je perfektná. Jak na ideální zmrzlinu. Nastal čas vybrat ingredience.


Než se pustíte do výroby zmrzliny podle některého z receptů (třeba právě od nás), nezapomeňte všechny složky dobře vychladit. Dnes na vás totiž čekají úžasné recepty na domácí zmrzlinu. Směs jsem jednoduše přelil do namraženého zmrzlinovače , přiklopil, zapnul. Před nalitím směsi do zmrzlinovače vyjmeme vanilkový lusk!


Recepty na zmrzlinu do zmrzlinovače

Vyzkoušejte také recept na domácí čokoládovou zmrzlinu. Vychlazený zmrzlinový krém nechte povolit v pokojové teplotě, promíchejte ho a nalijte do nádoby s hubičkou. Nádobu na šlehání nasaďte do zmrzlinovače , stroj uzavřete a zapojte do zásuvky. Otvorem ve víku za chodu stroje plynule nalijte směs dovnitř. Stačí vám jakýkoliv sirup, podle vaší chuti, pár kostek ledu, trocha soli a vody.


Všechny suroviny dejte do zmrzlinovače , pevně uzavřete a pak už stačí jenom pořádně protřepat. A máte vlastní jedinečnou zmrzlinu ! Zmrzlinu nechte šlehat. Balení obsahuje zmrzlinovač, lžičku a návod s recepty.


Recepty na zmrzlinu do zmrzlinovače

Vhodné pro děti od let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky