pondělí 30. října 2017

Tlakoměr tensoval

Tensoval duo control jako jediný na trhu měří stejně jako rtuťový tlakoměr. Maximálně jednoduchá obsluha Vše ovládáte jedním tlačítkem, výsledky uvidíte na extra velkém displeji a hodnoty najdete uloženy v paměti. Mezi tlakoměry s kombinací měřicích metod patří tlakoměr Veroval duo control s technologií Duo Sensor. Zaznamená tak nebezpečnou fibrilací síní. Pažní tlakoměr , který díky technologii Fuzzy Logic dokáže naměřit tlak i lidem s mírně nepravidelným srdečním rytmem.


Pokud tedy máte slabší srdeční arytmii, objeví se v průběhu měření ikonka s upozorněním. V případě silné arytmie tlakoměr zobrazí chybu. K nabíjení můžete využít zvláštní síťový adaptér pro tlakoměry Tensoval.


Tlakoměr má jednoduché ovládání pomocí jediného. Podle obvodu paže si vyberte manžety ve velikosti M nebo L. Dostupná je i varianta tvarované manžety pro obvod paže M. Reklamaci řešte tam, kde jste nakoupili. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Tlakoměr tensoval

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Změřením krevního tlaku poskytne pulsoměr cenné údaje pro prevenci i standardní léčbu hypertenze. Vysoce kvalitní pažní tlakoměr s technologií Duo Sensor je jediný na trhu, který kombinuje poslechovou a oscilometrickou metodu měření. Díky tomu lze přesně změřit krevní tlak i bez návštěvy u lékaře. Výsledek měření se zobrazuje na velkém a dobře čitelném displeji, nechybí ani dostatečně silný akustický.


Nakupujte tlakomery tensoval za najlepšie ceny. Někteří lidé nemají vysoký krevní tlak, ale pouze chtějí preventivně kontrolovat hodnotu svého tlaku pro vlastní potřebu během dne, jako součást zdravého životního stylu. Všichni přeci víme, že prevence je lepší, než zanedbávání a případné horší komplikace. Plusem je i prodloužená záruka až let od výrobce Hartmann, který tlakoměry Tensoval vyrábí. Pažní tlakoměr Tensoval comfort classic je vybaven velkým přehledným displejem, kde můžete vidět naměřené hodnoty systolického, diastolického krevního tlaku a tepové frekvence.


Najväčší výber tlakomerov, digitálnych tlakomerov, fonendoskopov a Littmann fonendoskopy. Jednoduché ovládání pouze jedním dotykem. V paměti uchová naměřené hodnoty pro jednoho uživatele.


Vybírejte si Měřiče krevního tlaku podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jako přímý dodavatel zajišťujeme záruční i pozáruční servis na území ČR. Pažní tlakoměry TENSOVAL COMFORT jsou praktické digitální tonometry pro každodenní měření krevního tlaku.


Tlakoměr tensoval

Měření je jednoduché a pacient snadno změří sám sobe bez pomoci další. Manžety jsou na suchý zip, a tak si je zvládnete sami nasadit i sundat. Digitální tlakoměr se přikládá na paži nebo na zápěstí. Moderní tlakoměry jsou dokonce vybaveny i USB konektorem pro propojení s webovou aplikací.


Pravidelně si tak zaznamenáváte tlak a máte ho vždy pod kontrolou. Je určen pacientům, kteří chtějí mít zcela přesné výsledky krevního tlaku, stejné jako při měření v ordinaci lékaře. DIGITÁLNÍ TLAKOMĚR TENSOVAL COMFORT.


Tlakoměr tensoval

Díky technologie FIZZY LOGIC je tlakoměr rychlý, má snadné ovládání a přehledný display. Jsou přesnější pažové, nebo zápěsťové? A který měří nejpřesněji? Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat tlakoměr. Využijí jej všichni, kteří se léčí s vyšším tlakem, protože díky pravidelnému měření mají svou nemoc více pod kontrolou.


Při výběru pažního tlakoměru je vhodné znát obvod paže a podle toho volit vhodný obvod manžety. Většina moderních tlakoměrů kromě. A díky tomu spolehlivě změří i slabý a nepravidelný srdeční rytmus nebo si pamatují naměřené hodnoty i dvou osob najednou ( Tensoval Duo Control II), mají v balení prodlouženou manžetu pro silnější paži (Tonometr Omron MAC).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky