středa 18. října 2017

Myčka aut cena

PREMIOVÉ KOMPLETNÍ MYTÍ VOZU, POKROČILÉ ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU, APLIKACE SEZÓNNÍHO VOSKU. Obsahuje prograSuperStar Antivir. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash.


Poškození laku obvykle nehrozí, pokud je myčka správně seřízená. Odborník přes mycí techniku Tomáš Mikšovský radí: „Dejte na první dojem - špinavá myčka svědčí o tom, že o ni majitel nedbá, a tudíž se nejspíš nestará ani o seřízení.

Tento druh myček nevyžaduje totiž stálé zaměstnance. Bezkontaktní myčky aut jsou mezi řidiči oblíbené, což svědčí o potenciálním podnikatelském úspěchu. Chceš mít auto čisté jako ze salónu? Přijeď mu k nám spravit fazónu!


Ruční mytí vozidel Čištění interiérů vozidel. Leštění světlometů vozidel. Environmentální management – ekologický provoz.


Dětské dřevěná myčka aut je ideálním dárkem pro každého malého chlapce.

Vyrobeno je z prvotřídního materiálu a vhodné pro děti od let. Děti si při hře s myčkou v kombinaci s. Auta, letadla, lodě) Hodnocení produktu:. Používaná německá technologie Frank a ekologické účinné produkty k mytí vozidla jsou zárukou nejvyšší kvality umytí a ošetření vašeho vozidla. Myčka je osazena inovativním protizámrzným systémem s vyhřívanou podlahou, který umožnuje bezpečné mytí v zimním provozu do -5°C.


Dětská dřevěná myčka aut v kombinaci s čerpací stanicí je ideálním dárkem pro každého malého chlapce. Při příležitosti otevření mycího centra Tábor u Alberta v Chýnovské ulici si můžete vyzkoušet bezkontaktní mytí a umýt si svůj automobil zcela zdarma. Standardní cena dle ceníku.


Za mírně znečištěný vůz lze považovat ten, který má drobné fleky na sedadlech a lehce zaprášený interiér. Koberečky i podlaha jsou pošlapané. A pokud váš vůz má takové vlastnosti, cenu máte dle našeho standardního ceníku.


Porovnejte váš vůz a přiložené fotografie. Svého plechového miláčka umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem. Provoz myčky se stanovišti je prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Naše firma provádí kvalitní čistění aut , tepování auta, čistění interiérů auta, voskování auta a nyní také mytí nano technologíí od značky Gyeon. Naše automyčka v Praze je ta nejlepší volba pro váš vůz na ruční mytí auta.


Vysátí vozidla, hloubkové čištění sedadel extraktorem, čištění čalounění dveří a stropnice, čištení a ošetření plastů (kůže), čištění mezidveřních prostor, ruční mytí vozidla,sušení karoserie,dekontaminace laku (odstranění nanosové rzi a asfaltu z karoserie), voskování karoserie tvrdým voskem, čištění kol, impregnace pneumatik, leštění oken.

Pojme až sad nádobí. Co se týká spotřeby elektrické energie, ta jí mírně nadprůměrná. Vody spotřebuje naopak méně než je obvyklé. Je vybavena většinou funkcí, chybí ji pouze dětská pojistka. Mycí linka BB wash se specializuje na ruční a strojové mytí užitkových vozidel a vozidel použivaných profesionály, jako jsou dodávky, kamiony a autobusy.


Doporučení a rady před koupí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky