středa 18. října 2017

Porcelánová mísa na polévku

Polévková mísa vyrobena z hotelového silnostěnného porcelánu s drátovým chromovaným držákem. Miska na polévku porcelánová Gastro od Gastronom. Objem polévkové mísy: 2l.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Najdete zde mísy na ovoce, polévkové mísy, misky a mističky různého využití. Bujon šálek pro stylové servírování polévky. Nedekorované misky ze silnostěnného hotelového porcelánu, který je vhodný do mikrovlnné trouby a myčky nádobí.


Své mističky, misky, mísy na polévku , ovoce a další starožitný porcelán zde nabízejí starožitníci i běžní prodejci z celé České republiky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Detail produktu Do obchodu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Butlers ORNAMENTS Miska 2ml - modrá. V široké nabídce naleznete porcelánové mísy oválné, porcelánové mísy kulaté, porcelánové mísy zapékací, formy na bábovku, zadělávací mísy, koláčové formy, misky na kompot, misky na ovoce, misky na musli, misky na kosti, misky na džem, misky na polévku , misky na zmrzlinu, misky na kaši. Mísa na polévku Teema Tiimi 8l, bílá Iittala. Všechny najdete na jednom místě na našem ehopu a jsou skladem!


Mísa obsahuje praktická ucha, která slouží ke snadnému a rychlému přenášení. Neváhejte a pořiďte si naše kvalitní gastro vybavení. Kolekce Kubiko a Fala přinášejí originální hranaté tvary, doplněné jemnou vlnitou křivkou – a to je zcela unikátní kombinace, která dokonale vykreslí jakýkoliv servírovaný chod. Vyberte si podle parametrů, stylu a ceny.


Nabízíme misky na polévku a bujonšálky s podšálky pro snadné podávání. Najdete zde misky na polévku i zdravou snídani, malé mističky na dipy a servírování jednohubek, ale i velké salátové mísy. Většina rodin podává polévku přímo z hrnce, avšak při slavnostnějších událostech jako slavnostní večeře s rodinou, přáteli nebo šéfem je vhodnější použít mísu na polévku. Součástí mísy je i poklice, která je s otvorem na naběračku. Lze ji mýt v myčce na nádobí.


Kč Velká bílá mísa z porcelánu 5. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Efekt kovového postříkání bude netradičním, ale skvostným kouskem do vaší jídelny.

Keramika je dovezena přímo z Japonska. Mísa je vhodná do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí. Je vyrobena ručně, takže každý kus je originál. Popis: Mísa jeví známky používání, chybí i poklička.


Efekt kovového postříkání bude netradičním, ale skvostným kouskem do vaší jíde. Porcelánová elegantní mísa na polévku o objemu litru. Přidat hodnocení obchodu. Kameninová, porcelánová nebo nerezová mísa na polévku. Používá se při slavnostních banketech a jiných akcích.


Většinou ji máme doma také, jen jí říkáme prostě mísa na polévku. Anna mísa na polévku 26cmElegantní linie porcelánu Rak Anna se zajímavým plastickým dekorem navržena designérem Mikaelem Dorfelem pro velebení kulinářských tradic a rozvíjení nových. Bao Long Kuřecí bujón Pho Ga g. Osobní vyzvednutí - Praha 1 Jižní Město, Šalounova ulice nebo mohu poslat přes dopravní společnost chytrýbalík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky