úterý 17. října 2017

Mikrovlnná trouba bazos

Trouba je nová, nepoužitá. Eco funkce Funkce gril keramický smal. Pouze osobní předání na Praze 9. Prodám větší množství kuchyňských spotřebičů, nádobí a barovou židli.


Něco je nové, něco použité. Letní ubytování v zahradní přístavbě. Wc,koupelna,kuchyňská linka,lednice, mikrovlnná trouba ,včetně všeho nádobí k dispozici. Moznost zapůjčení horských kol,ping pong,šipky hry,hračky,čtení pro dospělé i děti. Tv,radio,ohniště,nebo gril.


Idealni pro ty,jenž nehledají žádný luxus,ale pohodu a klid. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Barva kombinace černé sede a nerezu.


Prodám Fjord Weekender 2 motor 2x Volvo Penta AQ13kajuta s oddelené wc s umyvadlem, kuchyňský kout s plynovým vařičem a lednicí, spaní pro 5-lidí. Výbava: nádrž na vodu 100L, fekální nádrž 70L, palivová nádrž 300L, bojler na teplou vodu, měnič 220V, mikrovlnná trouba , el. Výhodou této trouby je úrovní výkonu.


Vnitřní objem je litrů. Jedná se o nový, plně funkční produkt, který má pouze kosmetické. Velmi jednoduchá obsluha, mimořádně rychlý čas přípravy čerstvého a připraveného jídla a kompaktní velikost dělají z této trouby. K dispozici jsou funkce gril, rozmrazování a rychlý start.


Pro bezpečnost nechybí ani dětský zámek. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Prodám profi mikrovlnnou troubu značky samsung, velmi vysoký výkon. Kuchyňka pro malé kuchařky či kuchaře. Oboje je napájeno ze sítě.


Rozměr:výška 105cm,šířka 75cm a hloubka 45cm. Auto - Mikrovlnna trouba bazar. Mikrovlnná trouba je elektronická s nastavením časovače (se zvukem) a dvěma plotýnkama,ty mají dva stupně ohřevu.


Vybírejte z inzerátů. Prodám celkem za 120Kč (původně 160Kč) velké kuchařky: Mezinárodní kuchařka, Nová domácí kuchařka. Poštou nebo možné osobní předání v Pardubicích, Lázních Bohdaneč nebo v Přelouči. Elektro - Mikrovlnna trouba bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky